Libnet.ro
UNICEF

20:45

Masca in scoli nu ar mai fi obligatorie! Orasul din Romania unde s-ar lua aceasta decizie

Playtech Playtech,
Masca in scoli nu ar mai fi obligatorie! Orasul din Romania unde s-ar lua aceasta decizie

Anunt important pentru elevi si parinti! Masca nu ar mai fi obligatorie in scoli. Demersurile au fost incepute deja in unul dintre judetele Romaniei. Masca nu ar mai fi obligatorie in scoli Csaba Borboly, presedintele Consiliului Judetean din Harghita, doreste ca purtarea mastii sa fie facultativa in clasele primare, dat fiind ca masca dauneaza sanatatii . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Orasul din Romania unde au fost sub zero grade azi-noapte. Vremea se schimba radical

Vremea s-a schimbat radical in Romania, in ultimele ore, motiv pentru care deja gradele din termometre au inceput sa scada. Iata unde s-a inregistrat si prima temperatura negativa. Alerta meteo ANM. Orasul din Romania unde au fost sub zero grade azi-noapte Vremea a intors foaia in ultimele ore, asadar s-au inregistrat si primele temperaturi negative.

Liderul celui mai temut clan din Romania a fost eliberat! Trebuia sa stea in inchisoare 3 ani

Situatie incredibila. Liderul celui mai temut clan din Romania a fost eliberat dupa doar opt luni de puscarie, decizia fiind luata de Tribanul Mures. Acesta trebuia sa stea in inchisoare trei ani. Liderul clanului Corduneanu din Iasi, eliberat conditionat! Desi in ianuarie 2020, primise sentinta de trei ani de inchisoare, Costel Corduneanu a fost eliberat .

Crestere brusca a numarului de alegatori la Ceru Bacainti (Alba), una dintre cele mai pustii comune din Romania. Mare parte din votanti sunt flotanti

In comuna Ceru Bacainti, din judetul Alba, una dintre cele mai pustii comune din Romania, in care mai sunt aproximativ de 250 de persoane, dintre care doar 214 cu drept de vot s-a inregistrat in ultima.

Avram Fitiu, candidat PMP la primaria Cluj: Nu mai putem sa traim in cel mai poluat oras din Romania (VIDEO)

Avram Fitiu, candidatul PMP la primaria Cluj, a explicat in direct pe B1 TV, in timpul emisiunii Buna Romania ce reprosuri are, la adresa contracandidatului sau, Emil Boc. Mai mult decat atat, acesta a.

Avram Fitiu, candidat PMP la primaria Cluj: Nu mai putem sa traim in cel mai poluat oras din Romania (VIDEO)

Avram Fitiu, candidatul PMP la primaria Cluj, a explicat in direct pe B1 TV, in timpul emisiunii Buna Romania ce reprosuri are, la adresa contracandidatului sau, Emil Boc. Mai mult decat atat, acesta a.

Noua Casa 2020. Ce avans si ce dobanzi iti cer bancile din Romania

Noua Casa 2020 a luat startul pe 15 august, iar romanii care doresc sa isi achizitioneze o locuinta au inceput deja sa se intereseze despre conditiile, avansurile si dobanzile cerute de bancile din Romania. Noua Casa 2020. Avans si dobanzi Cele mai importante banci din Romania ofera romanilor posibilitatea de a-si cumpara o locuinta prin .

Orasul din Romania unde timp de doua saptamani se poate circula gratis cu autobuze electrice produse in China

Calatorii vor putea sa circule gratuit, timp de doua saptamani, cu cele 25 de autobuze electrice cumparate de Primaria Suceava, incepand de luni, 21 septembrie. Noile mijloace de transport in comun sunt nepoluante si extrem de silentioase, au o autonomie de aproape 300 km.

inca 12 scoli din Romania au trecut in scenariul rosu, in ultima azi. Situatia la nivel national

Alte 12 uitati de invatamant din Romania au trecut, in ultimele 24 de ore, in scenariul rosu, adica scoala exclusiv online. Potrivit ultimelor date transmise de Ministerul Educatiei, la acest moment sunt 312 scoli si gradinite in scenariul rosu, iar in scenariul galben sunt 4. 391 unitati de invatamant, cu 16 mai multe fata de ziua de joi.

Descoperire de exceptie la fundatia unei scoli ridicate de cel care a infiintat serviciile secrete din Romania

Cu ocazia lucrarilor de renovare la scoala construita de Mihail Moruzov in satul Zebil din judetul Tulcea, s-au descoperit actul de temelie al unitatii de invatamant, dar si reviste si ziare din Romania anilor 30.

Un oras cu mii de locuitori din Romania se inchide din cauza COVID! Restaurantele pun lacatul, scolile trec in scenariul rosu

Noi restrictii intr-un oras din Romania din cauza numarului mare de infectari. Restaurantele si barurile din Siret, judetul Suceava, pun lacatele pe usi pentru mai multe saptamani. Mai mult decat atat, mai multe scoli intra in scenariul rosu. Rata infectarilor aici depaseste 7 cazuri la mia de locuitori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )