Libnet.ro
UNICEF

14:15

Meghan Markle si Printul Harry au luat o noua decizie majora. Vestea total neasteptata venita din SUA

Playtech Playtech,
Meghan Markle si Printul Harry au luat o noua decizie majora. Vestea total neasteptata venita din SUA

Veste uriasa pentru fanii cuplului britanic! Meghan Markle si Printul Harry au luat o decizie majora care-i va aduce mai aproape de publicul larg. Despre ce este vorba si care sunt conditiile in care se va petrece totul? Meghan Markle si Printul Harry, decizie majora. Din ce in ce mai mult in atentia publicului Veste . continuă pe Playtech

S-a umplut paharul razvratirii lor? Printul Harry si Meghan Markle au acceptat sa apara intr-un reality show

Odata cu aceasta miscare, am putea spune ca Ducii de Sussex si-au taiat singuri craca. regala. Va vine sa credeti sau nu, dar Printul Harry si Meghan Markle chiar au acceptat sa apara intr-o emisiune de tip reality show pentru platforma Netflix.

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa. De ce a luat aceasta decizie radicala

Maine, pe 27 septembrie, incepand cu ora 9:00, romanii merg la vot pentru acest scrutin de Alegeri locale. Ca orice cetatean cu drept de vot, si Klaus Iohannis va face acest lucru, dar nu la Sibiu. Alegeri locale 2020: Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa Fost primar al Sibiului, actulul presedinte, Klaus .

Germania a luat o decizie fara precedent la UE. Si Romania este in pericol in acest moment

Conform unui document consultat de Reuters, Germania, sefa consiliului Uniunii Europene, a propus introducerea unei scheme care conditioneaza accesarea de fonduri europene, inclusiv a banilor din fondul de revenire, in valoare de 750 miliarde de euro, de respectarea statului de drept. Germania a luat o decizie fara precedent la Uniunea Europeana Propunerea Germaniei constituie o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )