Libnet.ro
UNICEF

13:45

S-a aflat ce decizie a luat Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. A inceput sa planga in fata tuturor

Playtech Playtech,
S-a aflat ce decizie a luat Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. A inceput sa planga in fata tuturor

Desi era increzatoare ca va castiga si acest mandat, Gabriela Firea a pierdut lupta pentru postul de primar general al Capitalei in fata lui Nicusor Dan. Aceasta a luat o decizie incredibila in urma alegerilor locale! Decizia luata de Gabriela Firea dupa ce a pierdut postul de primar Daca in urma alegerilor locale din 2016, . continuă pe Playtech

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Propunerea facuta de PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii propune o noua functie Gabrielei Firea, dupa ce aceasta a pierdut fotoliul de primar general odata cu alegerile locale ce s-au desfasurat, ieri, in Romania. Liderul social-democratilor a declarat, de asemenea, ca nu a vorbit cu fostul edil dupa aflarea rezultatelor, dar o va face in curand. Mai multe detalii, .

Gabriela Firea, dupa vot: Tinerii nu vor cainii nimanui la Primarie

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a declarat, duminica dimineata, ca a votat la alegerile locale 2020 cu gandul la toti copiii din Bucuresti, la toti tinerii, adultii si bunicii nostri. Dupa vot nu a scapat ocazia de a-si ataca rivalul, printr-un mesaj dur pe retelele de socializare.

CIOLACU: Mi-as dori ca doamna Gabriela Firea sa candideze pentru un post in Parlamentul Romaniei

Marcel Ciolacu a declarat ca si-ar dori ca Gabriela Firea sa candideze pentru o functie in Parlamentul Romaniei si sa ramana in linia intai a PSD. Liderul social-democratilor a adaugat ca va avea o discutie cu Gabriela Firea dupa ce incheie conferinta de presa de luni la sediul partidului, conform news. ro.

De ce a pierdut Gabriela Firea, de fapt, alegerile pentru Primaria Capitalei. Explicatia categorica

Gabriela Firea a facut primele declaratii dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei. Motivul pentru care a fost invinsa de Nicusor Dan l-a explicat chiar ea! Gabriela Firea a explicat de ce a pierdut alegerile Ziua de duminica, 27 septembrie, a fost una cu mari emotii pentru candidatii la Primaria Generala a Capitalei. Daca .

BEM: Gabriela Firea si-a facut publicitate mascata, in plina campanie electorala

Biroul Electoral al Circumscriptiei Electorale a Municipiului Bucuresti BEM) a admis azi plangerea depusa de Alianta USR PLUS, prin cei doi copresedinti USR PLUS Bucuresti, Claudiu Nasui si Vlad Voiculescu, impotriva Gabrielei Firea, Primariei Generale a Capitalei si impotriva PSD pentru incalcarea regulilor de desfasurare a campaniei electorale, se arata intr-un comunicat USR-PLUS. Prin aceasta decizie, BEM admite faptul ca Gabriela Firea si-a facut publicitate, in plina campanie electorala, prin utilizarea unor mijloace de promovare mascata si indirecta in mass-media audiovizuala. Alianta USR PLUS a dovedit faptul ca Gabriela Firea si-a facut publicitate mascata, in plina campanie electorala, pe banii Primariei Generale a Capitalei, in afara bugetului de campanie, adica pe banii bucurestenilor, iar decizia BEM vine sa confirme acest lucru. Prin admiterea plangerii depuse de Alianta USR PLUS, BEM da castig de cauza USR PLUS si confirma desfasurarea unei campanii electorale ilegale, prin intermediul autoritatii publice, cu incalcarea tuturor obligatiilor de neutralitate si echidistanta care le revin acestora. Prin urmare, spoturile publicitare targetate in perioada campaniei electorale, din bugetul public, au fost declarate ilegale. Chiar daca acest lucru se intampla cu o zi inainte de finalizarea campaniei electorale pentru alegerile locale de duminica, avem incredere ca aceasta decizie va reprezenta o dovada in plus pentru cei nehotarati ca trebuie sa iasa in numar cat mai mare la vot daca isi doresc o altfel de administratie si o altfel de politica, transmite Alianta USR PLUS.

Marcel Ciolacu: Mi-as dori ca doamna Gabriela Firea sa candideze pentru un post in Parlamentul Romaniei

Presedintele PSD, MarcelCiolacu,a declarat ca si-ar dori ca Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, sa candideze la un post de parlamentar, dupa ce a pierdut alegerile in fata lui Nicusor.

Gabriela Firea, despre ce ar fi condus la infrangerea de la alegerile locale: Cred ca a fost un cumul de factori Am fost dezbinati si nu din vina mea

In timpul unui live sustinut pe retelele sociale, Gabriela Firea a oferit primele declaratii dupa infrangerea in cursa pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Candidatul PSD a pierdut in favoarea.

Sondaj alegeri locale 2020. Gabriela Firea i-a luat fata lui Nicusor Dan! L-a lasat in urma

Ultimele sondaje inainte de ziua alegerilor locale de duminica, 27 septembrie, dau sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj IRSOP in Capitala ne prezinta o situatie neobisnuita: desi PNL si USR au, impreuna, o intentie de vot de aproape 50% pe vot politic, Gabriela Firea s-ar putea impune la o diferenta mare. De altfel, un sondaj .

Gabriela Firea: Probabil ca daca as fi primit un al doilea mandat, era imposibil de exercitat (VIDEO)

Gabriela Firea considera ca este mai bine ca a pierdut lupta pentru Primaria Capitalei, spunand ca daca ar fi primit un al dolilea mandat era imposibil de exercitat pentru ca nu ar fi avut sustinerein.

Gabriela Firea, despre prapadul din Bucuresti dupa castigarea alegerilor de catre Nicusor Dan: factura la intretinere se va dubla

Gabriela Firea se arata extrem de suparata si de neindreptatita dupa rezultatele exit-poll, in care Nicusor Dan ar avea toate sansele sa preia conducerea Primariei Capitalei. Actualul edil explica cum a fost asociata cu toate figurile politice negative care au condus tara, fara ca ea sa aiba nicio legatura cu acestea. Gabriela Firea, asociata cu .

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )