Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep rupe tacerea despre plecarea ei de acasa: Pentru a avea mai multi parteneri. Am decis singura

Playtech Playtech,
Simona Halep rupe tacerea despre plecarea ei de acasa: Pentru a avea mai multi parteneri. Am decis singura

Simona Halep vine cu detalii despre plecarea ei de acasa. Celebra sportiva a marturisit de ce a luat aceasta decizie. Care a fost motivul si ce spune despre cele mai grele momente din viata sa? Simona Halep, despre plecarea ei de acasa Campioana noastra nu vorbeste des despre momentele cruciale din viata sa. Aceasta este . continuă pe Playtech

Simona Gherghe rupe tacerea! De ce a plecat de la Acces Direct, de fapt. Care e adevarul

A fost surprinzator momentul cand Simona Gherghe a decis sa paraseasca Acces Direct, emisiune care a consacrat-o si viceversa, apoi sa nu mai auzim vreo veste de la ea vreme de mai bine de un an. Dupa o perioada de liniste si cand, probabil, putini se mai asteptau sa auda vestinoutati despre o posibila intoarcere .

Cadou superb primit de Simona Halep de ziua ei! A fost oferit chiar pentru holograma romancei

Simona Halep si-a sarbatorit ziua de nastere prin munca. A avut meci in turul 1 la Roland Garros 2020 chiar in ziua in care a implinit 29 de ani. Si si-a facut cadoul perfect, o victorie in minimum de seturi cu Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Dupa meci, Simona a avut parte de o .

Brigitte Pastrama rupe tacerea dupa ce a fost batuta in parcare. De la ce a pornit scandalul, de fapt

Brigitte Pastrama vine cu detalii despre bataia socanta care a readus-o in vizorul presei de scandal. Ce spune afacerista dupa ce a fost agresata de sotul ei intr-o parcare. Care a fost marul discurdiei dintre cei doi? Brigitte Pastrama, batuta intr-o parcare. De la ce a pornit scandalul? Cunoscuta fosta sotie a lui Ilie Nastase .

Monica Pop rupe tacerea inaintea alegerilor locale: Primesc mesaje ca sunt pozitivi, ca sa nu mearga la vot

Peste doua zile vom decide soarta localitatilor in care vom trai pentru urmatorii 4 ani. Este un moment important, indeosebi pentru ca anul acesta este diferit de tot ce stiam. Reguli stricte, distantare, dar si scenarii neasteptate. Unul dintre ele este prezentat de doctorul Monica Pop. Atac cibernetic la un centru medical. Dr. Monica Pop, .

Probleme pentru Simona Halep si Toni Iuruc. Ce s-a intamplat la Paris

Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Ajunsa la Paris, Simona Halep se pregateste pentru Roland Garros. Iubitul Toni Iuruc, in schimb, avea alte planuri. Simona Halep si Toni Iuruc, planuri date peste cap din cauza normelor anti-COVID. Partenerul visa la altceva Imediat dupa ce a castigat turneul de la Roma, Halep .

Simona Halep despre statutul de favorita, temperatura de la Paris si ce este ciudat la Grand Slam-ul parizian

Duminica vor debuta partidele de pe tabloul principal de la Roland Garros, competitie unde Simona Halep va fi cap de serie numarul unu. Castigatoare pe Chatrier la editia din 2018, Simona a vorbit despre statutul de favorita, despre temperatura pe care a gasit-o la Paris si despre ce i se pare ciudat la Grand Slam-ul parizian.

Simona Halep Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0, live video turul 1 Roland Garros 2020. Simona merge in turul 2 dupa ce a castigat 10 game-uri la rand

UPDATE, ora 15:50 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Asta dupa ce a fost condusa in setul unu, 2-4. A luat apoi zece game-uri la rand. Simona Halep se califica in turul 2. Din nou break .

Cu cine joaca Simona Halep la Roland Garros 2020! Si-a aflat adversarele si nu va fi deloc usor! Posibil duel cu o romanca in turul 2

Simona Halep porneste ca favorita numarul 1 la Roland Garros 2020, turneu care va incepe pe 27 septembrie. in aceasta seara a avut loc tragerea la sorti pentru tabloul principal si nu a fost deloc una favorabila pentru Halep. in primul tur al turneului de la Paris o va infrunta pe Sara Sorribes Tormo, locul .

Adevarul despre plecarea Calinei de la Bravo, ai stil! Celebrities. Dezvaluiri din culisele Kanal D

Una dintre cele mai indragite concurente ale emisiunii de stil de pe Kanal D a decis sa paraseasca show-ul. Motivul este unul la care nu se astepta nimeni. Acesta este adevarul despre plecarea Calinei de la Bravo, ai stil! Celebrities. Adevarul despre plecarea Calinei de la Bravo, ai stil! Celebrities Plecarea Calinei Dumitrescu de la .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 2 la Roland Garros 2020

Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o duminica pe jucatoarea de origine spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 70 in ierarhia mondiala, in turul 1 la Roland Garros 2020. Chiar daca meciul a avut un inceput.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )