Libnet.ro
UNICEF

12:45

Vesti proaste pentru mii de romani care vor sa fie veseli . Ce decizie radicala a luat Olanda

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru mii de romani care vor sa fie veseli . Ce decizie radicala a luat Olanda

Pentru multa vreme Amsterdam a fost paradisul multor turisti in cautare de senzatii tari. Cafenelele de canabis erau accesibile tuturor, fara oprelisti, iar turisti din toate colturile lumii veneau la Amsterdam pentru asta. insa, strainii s-ar putea confrunta cu interzicerea de a intra in cafenelele cu canabis din Amsterdam. Propunerile ar permite doar rezidentilor olandezi . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru mii de romani. Germania a facut anuntul oficial: se intampla de azi, 11 ianuarie

Germania a anuntat modificarea conditiilor de intrare in teritoriul sau pentru cetatenii romani. incepand cu 11 ianuarie 2021, toate persoanele care merg in acest teritoriu trebuie sa aiba test COVID-19 negativ si sa stea in carantina. Testele pot fi facute si la destinatie. Germania, masuri mai drastice pentru cetatenii care vin din zonele de risc.

EXCLUSIV Vesti proaste pentru Andreea Marin. Ce se intampla, de fapt, cu emisiunea ei de la TVR

Fosta Zana a surprizelor si-a luat La revedere de la telespectatorii ei fideli, pe data de 7 ianuarie 2020. Va continua Andreea Marin acest proiect, Nu exista nu se poate!, dedicat tatalui ei, Dan Marin, care a incetat din viata pe 3 martie 2016? Desi audientele inregistrate au fost onorabile pentru TVR 2, Andreea inca .

Vesti proaste pentru angajatii din primarii. Se anunta restructurari

Din cauza bugetelor mai mici pentru 2021, unii primari si sefi de consiili judetene anunta restructurari, pentru ca au visteriile goale si nu mai pot plati salariile. Spun ca prefera sa investeasca in proiecte de infrastructura pentru localitatile pe care le conduc.

Vesti bune pentru milioane de romani. Ce analize importante isi pot face gratuit in 2021

O sa fie infiintat un registru national pentru evidenta persoanelor cu boli si afectiuni alergice. Acestea sunt cuprinse intr-o lege noua, care este promulgata de catre presedintele Klaus Iohannis. Vesti bune pentru milioane de romani Persoanele care suspecteaza ca au alergii, dar si cele confirmate cu acest tip de afectiuni o sa aiba o serie .

Horoscop zilnic - marti, 12 ianuarie 2020. Vesti proaste pe plan financiar pentru acesti nativi

Vesti proaste pe plan financiar pentru nativii Berbec. Faceti mici artificii pentru a corecta lipsurile financiare curente, dar nu va indatorati major. Horoscop pentru marti, 12ianuarie.

Ministrul Educatiei anunta ca profesorii care vor participa la recuperarea materiei pierdute de elevii care nu au avut acces la scoala online vor fi platiti in functie de orele prestate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca cele mai recente raportari arata faptul ca sute de mii de elevi nu au avut acces la scoala online, fie pentru ca nu au mijloace informatice, fie din cauza ca nu au conexiune la internet. El anunta ca profesorii vor primi bani pentru a participa la actiuni remediale, in functie de volumul orelor la care vor participa, relateaza News. ro.

Avertisment meteo pentru turistii care vor sa viziteze Serbia: coduri rosu si portocaliu de ninsoare

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaz.

O familie de romani care locuieste in Madrid a reusit sa anuleze in Spania datorii de 60.000 de euro cu ajutorul Legii falimentului personal

O familie de romani care locuieste in Madrid s-a adresat unui birou de avocati spaniol in noiembrie 2017 cu o situatie limita: sotia castiga 700euro iar sotul nu mai gasise un loc de munca de mai bine de doi ani si locuiau cu chirie dupa ce banca le-a luat casa. Oamenii, increzatori in stabilitatea economica a Spaniei, au decis sa-si cumpere un apartament, dar din cauza situatiei economice complicate din criza anterioara 2008-2009 au fost fortati sa predea casa bancii, crezand ca este cea mai buna solutie pentru a scapa de datorii. Cu toate acestea, dupa executarea casei, banca le-a cerut familiei romane, aproximativ 21. 000 de euro, spune Cristian Tanase, Director General al Abogados Para Tus Deudas, intr-o discutie cu reporterul HotNews. ro.

Pensii 2021. S-a redus varsta de pensionare pentru acesti romani. Klaus Iohannis a aprobat legea

In 2016 la nivelul Camerei Deputatilor era depus un proiect de lege. Proiectul facea referire la varsta de pensionare a unei categorii de angajati din cadrul serviciilor de ambulanta la nivel national. Conform proiectului se dorea reducerea varstei de pensionare a acestei categorii. Proiectul a devenit lege si a fost promulgata de Presedintele Klaus Iohannis .

Care sunt categoriile de boli cronice care vor fi incluse in etapa a doua de vaccinare impotriva COVID-19. Cum se face programarea

Directiile de Sanatate Publica au inceput sa publice criteriile care vor sta la baza vaccinarii populatiei impotriva COVID-19, in cea de-a doua etapa a campaniei. Astfel, potrivit presei locale, DSP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )