Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru profesori! Cand dispare profesia de dascal

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru profesori! Cand dispare profesia de dascal

Sute de profesori in varsta speriati de noul coronavirus au decis sa puna punct carierei. Nu s-au mai intors la catedra din 14 septembrie, de teama ca se vor infecta. Prematur, ei au recurs la o decizie pe care ar putea in viitor sa o ia majoritatea dascalilor din Romania, atunci cand educatia online va . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru romanii care asteptau petrecerile de Revelion. Raed Arafat a facut anuntul

Din pacate, dupa cum v-ati dat deja seama, avem vesti proaste pentru romanii care asteptau petrecerile de Revelion. Raed Arafat sustine ca, anul acesta, trebuie sa le anulam daca ne dorim sa tinem pandemia sub control. Acelasi lucru se va intampla si cu petrecerile de Craciun. Petrecerile de Revelion, anulate de pandemia de covid-19 Seful .

Vesti proaste pentru Ianis Hagi! Presa din Scotia a dat in el, fara pic de mila

Vesti proaste au venit pentru Ianis Hagi dupa meciul din play-off-ul Ligii Europa. Internationalul roman a fost lovit din toate partile de presa din Scotia, fara mila, dupa prestatia de joi seara. Ianis Hagi, facut cu ou si cu otet de presa din Scotia dupa meciul Glasgow Rangers- Willem II Ianis Hagi a primit vesti .

Vesti proaste pentru angajatii de la Dinamo. Anuntul radical al conducerii: ce le vor face

Dinamo a trecut in era spaniola, iar fanii sunt multumiti de modul in care au decurs lucrurile pentru echipa favorita. De la venirea lui Cosmin Contra, formatia din Stefan cel Mare a fost foarte activa pe piata transferurilor. Si a inceput sa obtina si rezultate. A venit prima victorie in acest sezon, scor 3-1, pe .

Vesti proaste pentru FCSB. Anamaria Prodan a facut anuntul: Sa vedem ce se intampla

Pentru a putea disputa meciul cu Slovan Liberec, FCSB a luat doi jucatori de la Hermannstadt. Clubul din urma a trimis doi jucatori la echipa lui Gigi Becali, iar Ousmane Viera a fost si el aproape sa ajunga in lot pentru partida de joi seara, din turul 3 preliminar al Europa League. Din nefericire, totul .

Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum: ce vor primi de la stat

Vineri, seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat ca Guvernul a aprobat o hotarare prin care tinerii fermieri pot beneficia de o suprafata de pana la 50 de hectare, in concesiune, prin Agentia Domeniilor Statului. Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum Este vorba de proiectul de hotarare de guvern pentru modificarea .

Vesti extraordinare pentru romani si pensiile noastre. Gata, se poate din nou!

Guvernul are vesti extraordinare pentru romanii care nu au au avut un contract care sa le aduca o pensie. Astfel, a fost aprobat proiectul de OUG prin care cei care nu indeplinesc conditia stagiului de cotizare pentru a accede la pensia pentru limita de varsta sau anticipata isi pot cumpara vechime. Contributiile restante vor putea fi platite pe o perioada de 6 ani anterioara datei incheierii contractului de asigurare sociala.

Vesti bune pentru bolnavi: Guvernul a decis ce se intampla cu vindecatii de COVID

Guvernul a prelungit pana la finalul anului masurile speciale luate in domeniul medical in contextul pandemiei. Astfel, vor fi decontate in continuare tratamentele pentru toate persoanele depistate cu COVID-19 pe teritoriul Romaniei. De asemenea, retetele si trimiterile medicale se pot prescrie in continuare online.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )