Libnet.ro
UNICEF

18:15

Adevarul despre amenintarile primite de Bianca Dragusanu. Vedeta a spus totul, abia acum

Playtech Playtech,
Adevarul despre amenintarile primite de Bianca Dragusanu. Vedeta a spus totul, abia acum

Bianca Dragusanu a ajuns la Politie in seara de 20 ianuarie. Vedeta a depus plangere dupa ce ea si fiica ei au fost amenintate. Oamenii legii au demarat cercetari si ii cauta pe inculpati. Diva a oferit noi declaratii despre intamplare. Bianca Dragusanu, noi declaratii dupa ce a fost amenintata cu moartea. Doi dintre cei . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu, amenintata cu bataia de necunoscuti: Sunt in fata blocului tau, intru peste tine si peste fiica ta in casa, fai!

Bianca Dragusanu a mers miercuri seara la Sectia 7 de Politie din Capitala, alaturi de un avocat, pentru a depune o plangere in legatura cu trei telefoane de amenintare primite din partea unor barbati necunoscuti.

Bianca Dragusanu a confirmat ca se marita: Da, a treia oara e cu noroc. Cum l-a desfiintat pe Alex Bodi

Bianca Dragusanu a confirmat totul! Vedeta a adus mai multe detalii curiosilor despre cum a mers viata ei in ultima perioada si despre starea ei de spirit. Fosta asistenta pacatoasa radiaza de fericire, iar multi asteptau sa vada motivul. Iata ce a spus Bianca! Bianca Dragusanu a confirmat ca se marita! Ce spune vedeta despre .

Bianca Dragusanu a fost amenintata chiar aseara. Cine ii vrea raul: Mi-a spus ca intra peste mine VIDEO

Bianca Dragusanu a depus plangere la Politie dupa ce a fost sunata si amenintata de un necunoscut. Vedeta s-a prezentat la sediul Sectiei 7 de Politie din Bucuresti alaturi de avocatul ei. Sunt o femeie singura, cine vrea sa iti faca rau, iti poate face. Bianca Dragusanu a depus plangere la Politie dupa ce a .

Claudia Patrascanu a rabufnit dupa idila dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Amenintari clare

Scandalul dintre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu se pare ca nu se mai termina. Dupa confirmarea casatoriei dintre Gabi Badalu si Bianca Dragusanu, fosta sotie a iesit cu noi amenintari la adresa acestuia. Claudia Patrascanu a decis sa vorbeasca deschis despre suferinta pricinuita de fostul sot. Amenintarile Claudiei Patrascanu impotriva lui Gabi Badalau Daca pana .

Ce a spus Bianca Dragusanu, in premiera, despre Gabi Badalau. Totul e clar acum

Raspunsul: sunt fericita!, a spus Bianca Dragusanu recent in fata fotoreporterilor CanCan, surprinsa de acestia pe picioar de a intra in sala de sport, fiind intrebata despre zvonurile care ii arata pe ea si Gabi Badalau impreuna, ba chiar aproape de casatorie. Si daca atunci cand hoinareau prin Maldive putea fi mai putini atinsi pe .

Bianca Dragusanu, de urgenta la Politie! Mi-a spus ca e in fata blocului meu si ca intra peste mine si peste fiica mea in casa

Bianca Dragusanu a depus plangere la Politie in toiul noptii. Aceasta ar fi primit amenintari si hartuiri de la persoane necunoscute. Vedeta spune ca se teme pentru viata ei si a fetitei.

Cum a descris-o Dana Savuica pe Bianca Dragusanu. Cu siguranta nu-i va pica bine

Cum a descris-o celebra Dana Savuica pe nimeni alta decat Bianca Dragusanu? Ce a spus fostul model despre unul din cele mai controversate personaje din showbiz-ul romanesc? Dana Savuica a descris-o intr-un cuvant pe Bianca Dragusanu Invitata la emisiunea La Maruta, fostul model a raspuns provocarii moderatorului de la Pro TV si a descris doar .

Claudia Patrascanu, reactie vehementa dupa ce Bianca Dragusanu a confirmat nunta cu Gabi Badalau

Exista cineva in viata mea care ma face fericita si DA, ma marit!, a spus Bianca Dragusanu, marti, la Teo Show. Cu totii se gandesc la faptul ca cel responsabil pentru buna dispozitie din viata divei este Gabi Badalau, avand in vedere cele mai recente stiri despre cei doi. Pana cand unul dintre protagonisti va .

Dana Budeanu, reactie uluitoare despre Bianca Dragusanu. O lasa fara replica

Comentariile Danei Budeanu au ajuns de data aceasta si la urechile Biancai Dragusanu, pentru ca in sfarsit o privesc, asa cum si-au dorit fanii taioasei vedete. Ce spune aceasta despre fosta asistenta pacatoasa? Dana Budeanu o pune la zid pe Bianca Dragusanu Dana Budeanu a lansat un nou vlog scandalos in care si-a surprins fanii .

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu, reintalnire magica dupa multi ani. Ce i-a promis blonda

Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu au fost categoric atractia editiei de azi de la Teo Show. Declaratiile fostilor parteneri au uimit pe toata lumea. Ce reactie a avut celebrul creator de moda vizavi de cea de-a treia nunta a blondinei? Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu, marturii picante despre viitoarea nunta a blondinei Emisiunea de azi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )