Libnet.ro
UNICEF

09:45

Adrian Mutu, anunt de ultima ora despre Ianis Hagi. Ce se va intampla la echipa nationala

Playtech Playtech,
Adrian Mutu, anunt de ultima ora despre Ianis Hagi. Ce se va intampla la echipa nationala

Adrian Mutu l-a ridicat in slavi pe Ianis Hagi, intr-un interviu acordat pentr BBC. Briliantul a spus despre fiul lui Gheorghe Hagi ca este un fotbalist perfect. Adrian Mutu, declaratii despre Ianis Hagi. Ce se va intampla la echipa nationala Adrian Mutu a dat un interviu pentru BBC Sport in care a facut declaratii incerdibile . continuă pe Playtech

Simona Halep, anunt de ultima ora. I-a lasat pe toti fara cuvinte

Simona Halep a luat o decizie de ultima ora care i-a lasat cu gura cascata pe fanii sai! Fostul numar 1 mondial a decis sa renunte la participarea sa in cadrul turneului de tenis US Open, invocand pandemia de coronavirus care a facut dezastru in Statele Unite. Simona Halep nu vrea sa mai participe la .

Adrian Mutu: Ambitiile mele de antrenor nu pot fi mai mici decat cele pe care le-am avut ca fotbalist

Adrian Mutu a fost protagonistul unui material BBC, in care a vorbit despre problemele pe care le-a avut la Chelsea si a precizat ca isi doreste o cariera de antrenor cel putin la fel de buna precum cea de jucator.

Ianis Hagi, cel mai bine platit jucator de la Rangers - Cat castiga pe saptamana

Ianis Hagi a fost transferat definitiv de catre cei de la Glasgow Rangers, scotienii achitandu-le oficialilor gruparii Genk suma de 3. 3 milioane de euro. Ajuns pe Ibrox, internationalul roman a devenit cel mai bine platit jucator din tabara lui Steven Gerrard, dupa cum informeaza footballtransfertavern. com.

Ianis Hagi, salariu de Rege la Glasgow Rangers

Ianis Hagi i-a convins pe scotieni. Glasgow Rangers a platit 3,5 milioane de euro pentru transferul definitiv al romanului, in urma imprumutului de la Genk. Noul jucator al lui Steven Gerrard se anunta o piesa.

Loto 6 din 49. Anunt de ultima ora de la Loteria Romana. De cand reincep extragerile?

Loto 6 din 49. Loteria Romana anunta ca agentiilr sale se redeschid gradual de luni, 15. 2020, incepand cu ora 14:00, iar primele trageri loto vor avea loc duminica, 21.

Fosta iubita a lui Adrian Mutu, la un pas de inchisoare. Familia ei, in stare de soc

Top-modelul israelian Bar Rafaeli, in varsta de 35 de ani, a ajuns la un acord cu Procuratura din tara natala pentru a evita acuzatiile de evaziune fiscala care i-ar fi adus o condamnare la inchisoare, noteaza ziarul spaniol As. Fosta iubita a lui Adrian Mutu, la un pas de inchisoare Conform acestui acord, vedeta si .

Adrian Mutu s-a antrenat alaturi de baietelul lui in varsta de 3 ani: ii arat ce inseamna fotbalul

Adrian Mutu a postat pe site-urile de socializare poze si un clip video cu primul antrenament al baietelului lui Tiago. Antrenorul echipei nationale de tineret a Romaniei din ianuarie 2020 are 4 copii, doi baieti si doua fete.

Adrian Mutu s-a antrenat alaturi de baietelul lui in varsta de 3 ani: ii arat ce inseamna fotbalul

Adrian Mutu a postat pe site-urile de socializare poze si un clip video cu primul antrenament al baietelului lui Tiago. Antrenorul echipei nationale de tineret a Romaniei din ianuarie 2020 are 4 copii, doi baieti si doua fete.

Ultima ora! Ludovic Orban, fortat sa spuna adevarul. Cand si cu cat se vor majora pensiile: Vom creste pensiile, dar

Subiectul majorarii pensiilor este unul dintre cele mai dezbatute in aceasta perioada, insa informatii concrete par sa lipseasca cu desavarsire. Ludovic Orban a vorbit in urma cu putin timp despre posibilitatea cresterii acestora in functie de realitatile economice. Noi lucram pe baza de analize, pe baza de date, pe baze de prognoze serioase Ludovic Orban .

Deea si Dinu Maxer, decizie de ultima ora. Au renuntat la tot

Deea si Dinu Maxer formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din lumina reflectoarelor. Se cunosc din adolescenta, sunt casatoriti de 11 ani si au un baietel de opt ani si o fetita pe care nu au norocul sa o serbeze asa cum se cuvine. Cei doi artisti au amanat evenimentul mult asteptat. Planurile le-au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )