Libnet.ro
UNICEF

22:45

Adriana Trandafir, declaratii socante dupa ce s-a vindecat de COVID-19: Eram sigura ca am sa mor

Playtech Playtech,
Adriana Trandafir, declaratii socante dupa ce s-a vindecat de COVID-19: Eram sigura ca am sa mor

Indragita actrita Adriana Trandafir a marturisit intr-un interviu acordat pentru Antena3, calvarul prin care a trecut din primele momente in care au aparut simptomele infectarii cu COVID-19. Desi initial a incercat toate trucurile babesti pentru a depasi starea incipienta de boala, aceasta a recurs destul de repede la ajutorul medicilor, totul evoluand extrem de rapid. continuă pe Playtech

Cum arata Adriana Trandafir, dupa ce s-a vindecat de COVID-19. Primele imagini cu vedeta Antena 1

Adriana Trandafir a revenit pe scena dupa ce pe 22 iunie a fost internata la institutul de Boli Infectioase Matei Bals fiind infectata cu coronavirus. Actrita filma la emisiunea Te cunosc de undeva unde facea cuplu cu Romica Tociu, atunci cand a aflat ca este infectata. Cum arata Adriana Trandafir, dupa ce s-a vindecat de .

Adriana Trandafir, dupa 6 saptamani de stat in spital cu coronavirus: Am fost sigura ca am sa mor!

Adriana Trandafir a fost infectata cu temutul COVID-19 si a traversat clipe de cosmar in perioada cat a stat internata in spital. A povestit despre cele mai grele momente ieri seara, intr-o emisiune tv. Vedeti aici marturisirile ei cutremuratoare.

Adriana Trandafir, despre experienta pe care a trait-o in spital: Dupa ce am trecut poarta spitalului, parca am intrat intr-o alta lume. Tuturor ne era frica de moarte (VIDEO)

Adriana Trandafir a dezvaluit prin ce a trecut in perioada in care a fost internata la Spitalul Matei Bals, dupa ce a fost testata pozitiv cu coronavirus. Actrita a petrecut 6 saptamani in spital si a.

Mihai Gadea, fata in fata cu Adriana Trandafir. Cum a invins moartea indragita actrita, dupa ce a fost infectata cu COVID-19

Actrita Adriana Trandafir a fost infectata cu noul coronavirus si a petrecut sase saptamani la Institutul Matei Bals din Capitala. Acolo se aflau internati si artistii Marcel Pavel si Ozana Barabancea, alaturi de care a participat la filmarile pentru emisiunea Te cunosc de undeva! a postului Antena 1.

Adriana Trandafir, din nou pe scena, la o luna dupa ce a fost bolnava de COVID-19

Actrita de teatru si televiziune Adriana Trandafir 64 de ani) a revenit pe scena, dupa ce pe 22 iunie a fost internata la institutul de Boli Infectioase Matei Bals cu COVID-19.

Incredibil ce se intampla cu Adriana Trandafir, la o luna dupa ce fost bolnava de COVID-19

Adriana Trandafir a trecut prin clipe teribile, atunci cand a aflat ca este bolnava de COVID-19. Actrita s-a infectat pe platourile de filmare ale emisiunii Te cunosc de undeva, alaturi de mai multi colegi. Din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )