Libnet.ro
UNICEF

08:15

Anunt soc in cazul Caracal! Luiza Melencu a fost gasita. Primele declaratii ale mamei tinerei

Playtech Playtech,
Anunt soc in cazul Caracal! Luiza Melencu a fost gasita. Primele declaratii ale mamei tinerei

Luiza Melencu, adolescenta pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o in aceasta vara, alaturi de Alexandra Macesanu, ar fi in viata. Anuntul socant a fost facut cu putin timp in urma, vineri. in mod neasteptat, cel care a dezvaluit totul a fost chiar unchiul adolescentei de 15 ani, care candideaza si la alegerile . continuă pe Playtech

Bomba in cazul Caracal. Luiza Melencu ar fi in viata. Alexandru Cumpanasu a prezentat presupusele probe in exclusivitate la Antena 3

Candidatul Alexandru Cumpanasu arunca o bomba cu cateva minute inainte de terminarea campaniei electorale. intr-un mesaj postat pe Facebook, cu cateva minute inainte sa vina la.

Avocatul Tonel Pop, prima reactie dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca Luiza a fost gasita in viata

Alexandru Cumpanasu a declarat, vineri, in exclusivitate la Antena 3, ca Luiza Melencu ar fi fost gasita de investigatorii sai in Italia. Mai mult decat atat, si mama Luizei a afirmat ca din imaginile.

DIICOT, anunt de ultima ora despre informatia ca Luiza Melencu ar fi fost gasita in viata

DIICOT a reactionat, vineri seara, dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca nepoate sa, Luiza Melencu, ar fi fost gasita in viata, in Italia, si a prezentat presupuse probe in sprijinul afirmatiei.

DIICOT, anunt de ultima ora despre Luiza Melencu, dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca fata este vie

DIICOT a reactionat, vineri seara, dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca nepoate sa, Luiza Melencu, ar fi fost gasita in viata, in Italia, si a prezentat presupuse probe in sprijinul afirmatiei.

Am gasit-o pe Luiza! Avem confirmarea familiei. Anuntul tocmai a fost facut. Descoperirea uluitoare in cazul Caracal

Anuntul uluitor a fost facut in aceasta vineri si vine din partea familiei adolescentei disparute de la Caracal. Mama Luizei Melencu a confirmat faptul ca fiica ei a fost gasita. E o descoperire socanta, dar imbucuratoare in cazul care a luat Romania pe nepregatite, in aceasta vara. Luiza Melencu a fost gasita si este vie .

BOMBA in CAZUL CARACAL! AU APARUT NOI IMAGINI CU LUIZA MELENCU! Ce s-a intamplat cu adevarat in Casa groazei

Cazul Caracal continua sa tina cu sufletele la gura milioane de romani. Prietenii Luizei Melencu au postat in spatiul online alte fotografii in care apar alaturi de ea, scriind, totodata, ca le este dor.

Descoperirea uluitoare care arunca in aer ancheta Caracal! Dovezile care arata ca Luiza Melencu traieste

Dupa ce a anuntat ca Luiza Melencu traieste, Alexandru Cumpanasu a prezentat presupusele dovezi la un post de televiziune. Candidatul la alegerile prezidentiale a precizat ca detectivii lui au descoperit-o pe Luiza, iar mama fetei ar fi recunoscut-o in clipul video prezentat de el. Alexandru Cumpanasu sustine ca are dovezi ca Luiza Melencu traieste Alexandru .

Luiza Melencu este in viata! Rasturnare de situatie in cazul teoriei lui Alexandru Cumpanasu

Rasturnare de situatie in cazul teoriei lui Alexandru Cumpanasu potrivit careia Luiza Melencu ar fi in viata. Mama Luizei a vorbit la Antena 3 despre filmuletul aratat de Cumpanasu. Si nu parea complet.

Rasturnare de situatie in cazul teoriei cum ca Luiza Melencu e in viata. Adevarul rostit de mama Luizei

Mama Luizei a vorbit in exclusivitate, pentru Antena 3, despre probele pe care Cumpanasu le-a prezentat in emisiune si care spun ca Luiza Melencu ar fi in viata. Monica Melencu sustine ca fata prezenta.

Prima imagine care arata ca Luiza Melencu ar fi in viata - FOTO

Alexandru Cumpanasu sustine ca Luiza Melencu este vie. De altfel, candidatul independent la prezidentiale a facut publica si prima fotografie cu fata. Probele au fost prezentate in exclusivitate, la Antena.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )