Libnet.ro
UNICEF

06:00

Anunt de ultima ora despre pensii! Ce s-a aflat, dupa ce au fost verifcate dosare in toata tara: Sistemul a nenorocit multa lume

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora despre pensii! Ce s-a aflat, dupa ce au fost verifcate dosare in toata tara: Sistemul a nenorocit multa lume

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii face ultimele declaratii dupa verificarea sistemelor de pensii realizate in urma unui control neasteptat la Casa de Pensii din sectorul 6 al Capitalei. Ce a constatat ministrul la fata locului? in urma unei vizite neasteptate la Casa de Pensii a sectorului 6 din Bucuresti, Violeta Alexandru, Ministrul Muncii s-a declarat frapata . continuă pe Playtech

DIICOT, anunt de ultima ora despre Luiza Melencu, dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca fata este vie

DIICOT a reactionat, vineri seara, dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca nepoate sa, Luiza Melencu, ar fi fost gasita in viata, in Italia, si a prezentat presupuse probe in sprijinul afirmatiei.

DIICOT, anunt de ultima ora despre informatia ca Luiza Melencu ar fi fost gasita in viata

DIICOT a reactionat, vineri seara, dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca nepoate sa, Luiza Melencu, ar fi fost gasita in viata, in Italia, si a prezentat presupuse probe in sprijinul afirmatiei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT DIASPORA. Anunt de ultima ora despre votul din strainatate

Prim-adjunctul directorului STS, Ionel-Sorin Balan, a declarat luni ca alegatorii din strainatate vor avea un timp mult mai mic de asteptare la sectiile de votare la alegerile.

Firea, anunt de ultima ora despre soarta RADET

Noul ministru al Energiei ne-a pregatit pentru falimentul RADET, insa Gabriela Firea il contrazice s.

Anunt de ultima ora de la meteo! Cum va fi vremea in urmatoarele zile?

Prognoza meteo. Anunt de ultima ora de la meteo! Cum va fi vremea in urmatoarele zile? Prognoza mete.

Secretul relatiei dintre Simona Halep si Darren Cahill. Boris Becker, dezvaluiri de ultima ora

Fostul mare tenismen Boris Becker a vorbit in termeni laudativi despre Simona Halep si s-a aratat increzator ca numarul 4 WTA va castiga Australian Open in 2020. Prezent la Bucuresti ca invitat de onoare in cadrul unui concurs de sah, Boris Becker a declarat ca Simona joaca tenis la cel mai inalt nivel si ca .

BEC, detalii de ultima ora despre afisarea rezultatelor provizorii de la primul tur al prezidentialelor

Rezultatele provizorii sunt cele care se regasesc in procesele-verbale intocmite de birourile electorale ale sectiilor de votare inainte de a fi supuse verificarii si validarii, a anuntat, sambata seara,.

Lista completa cu fiii si fiicele membrilor PSD si ALDE in functii publice. Clotilde Armand, dezvaluiri de ultima ora

Clotilde Armand a dezvaluit cine sunt fiii si fiicele membrilor PSD si ALDE care ocupa functii publice. Europarlamentarul USR a facut publica lista completa pe contul personal de Facebook, la doar o zi dupa ce in Monitorul Oficial a aparut decizia de eliberare din functia de consilier onorific a lui Mihnea Daniel Nastase, fiul lui .

Primaria Capitalei, masura de ultima ora pentru fluidizarea traficului: Vor fi montate 85 de camere de ultima generatie

Masura de ultima ora pentru fluidizarea traficului in Bucuresti! Primaria Capitalei monteaza 85 de camere de ultima generatie de detectie si management trafic TrafiCam). Compania Municipala Managementul.

Ultima ora! Baietelul disparut din Pecineaga a fost gasit mort. Ce au descoperit anchetatorii

Baietelul disparut saptamana trecuta din Pecineaga, judetul Constanta, a fost gasit mort, vineri, intr-un bazin. Ce au descoperit anchetatorii? Baiatul disparut din Pecineaga a fost gasit mort Copilul din localitatea Pecineaga, judetul Constanta, cautat de oamenii legii de cateva zile a fost gasit mort, vineri. Baiatul, in varsta de 8 ani, care a disparut sambata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )