Libnet.ro
UNICEF

17:15

Atacul lui Ciolos dupa alegeri prezidentiale: ce miscare surpriza ar pregati

Playtech Playtech,
Atacul lui Ciolos dupa alegeri prezidentiale: ce miscare surpriza ar pregati

Dacian Ciolos e presedintele PLUS, adica cealalta jumatate a Aliantei USR PLUS. El a iesit cu declaratii pentru aceste alegeri prezidentiale. Si se pregateste pentru o mutare surpriza pentru turul doi, daca vor fi sanse, dar si pentru 2020. Dupa ce-au fost comunicate rezultatele exit poll, Dan Barna, presedintele USR, a fost primul care a . continuă pe Playtech

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza de proportii la o sectie de votare din Franta. Romanii care au intrat sa voteze au inceput sa planga (FOTO)

Surpriza de proportii la o sectie de votare din Franta. Mai precis cea cu numarul 158 din Dijon. Toti membrii sectiei au ales sa se imbrace in.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza URIASA la ora 17.00, in Bucuresti in estimarile PSD. Lovitura DEVASTATOARE pentru un candidat

Mai sunt doar doua ore pana se inchid urnele in Romania, iar in Bucuresti se inregistreaza o surpriza de proportii, in comparatie cu restul tarii, dar in acelasi.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza TOTALA in estimarile PSD la ora 14.00

Surprize chiar si pentru unii pesedisti in estimarile social-democratilor de la ora 14. 00, acolo unde Viorica Dancila continua sa aiba procente mari. Candidata PSD este pe.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza colosala in numaratoarea paralela a PSD

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Vesti proaste pentru mai multi candidati conform estimarilor PSD la iesirea de la urne. Potrivit primelor date obtinute de social-democrati, presedintele Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza de proportii la o sectie de votare. Imaginea care a impresionat internetul - FOTO

Cel mai varstnic locuitor din judetul Maramures care s-a prezentat la vot, insotit de nepoata sa, a fost capitanul Ioan Godja-Ou, in varsta de 100 de ani, din satul Valeni, a mentionat, duminica seara, pe.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avem rezultatele de la PSD. SURPRIZA URIASA cu un mare favorit la finala

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila continua sa aiba sanse mari la turul doi al alegerilor prezidentiale, arata datele estimarilor PSD la ora. Potrivit datelor de pe teren, Klaus Iohannis.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avem noi estimari ale rezultatelor la ora 15.00. Surpriza continua

Apar noi estimari ale rezultatelor alegerilor prezidentiale, potrivit unei cercetari facute la iesirea de la urne. Conform datelor de la ora 15. 00, presedintele Klaus.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avem primele REZULTATE ale alegerilor. Surpriza uriasa la urne

Avem primele estimari ale alegerilor prezidentiale de astazi, valabile la ora 12. 00, potrivit unei cercetari ce se desfasoara in aceste momente. Potrivit unor.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 pentru Antena 3. Iohannis, detasat in finala, surpriza COLOSALA in batalia pentru locul 2

Klaus Iohannis conduce detasat cursa pentru un nou mandat la Cotroceni, arata datele EXIT-POLL-ului realizat de CURS -AVANGARDE pentru Antena 3. Dar batalia cea mai.

Exit-poll neoficial alegeri prezidentiale, ora 16:00. Iohannis 39%, Dancila 25%. Surpriza de pe locul trei

Potrivit Adevarul, primele exit poll-uri neoficiale, pana la ora 16. 00, arata un avans clar al presedintelui Klaus Iohannis. Cele doua surse diferite citate de cei de la ziarul mentionat arata ca presedintele are un procent de 39%. Vezi si alte sondaje aici! Exit-poll alegeri prezidentiale, ora 16:00. Ce scor are fiecare candidat in parte Votarea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )