Libnet.ro
UNICEF

01:05

Augustin Viziru, primele declaratii despre nunta. Ce a putut spune despre mama fiicei sale, toata tara l-a auzit

Playtech Playtech,
Augustin Viziru, primele declaratii despre nunta. Ce a putut spune despre mama fiicei sale, toata tara l-a auzit

Desi isi pusese in gand sa nu mai aiba nicio relatie serioasa dupa ce a fost inselat de fosta sotie, Oana Mares, Augustin Viziru face primele declaratii despre nunta. Ce a putut spune castigatorul Ferma 2020 despre mama fiicei sale a uimit pe toata lumea. Augustin Viziru, despre nunta cu iubita sa in anul 2011, . continuă pe Playtech

Valentina Pelinel, primele declaratii despre a treia sarcina. Suntem foarte fericiti

Cristi Borcea si Valentina Pelinel vor sa devina iar parinti? Ce a declarat fostul model. Amintim ca Cristi Borcea si Valentina Pelinel s-au cununat civil pe data de 12 septembrie 2018. Valentina Pelinel, primele declaratii despre a patra sarcina Acestia au o familie numeroasa si nu vor sa se opreasca aici. in anul 2016, Valentina .

Cristina Spatar, declaratie halucinanta despre iubitul ei. Ce a putut spune despre el live, la tv

Cristina Spatar a facut o declaratie halucinanta despre iubitul ei. Ce a putut spune despre el live, la tv, cititi in randurile de mai jos. Iubitul cantaretei este mai mic ca ea cu 21 de ani. Cristina Spatar, declaratii incredibile despre iubitul cu 21 de ani mai mic. Cum se comporta Tiberiu Varzaru cu copiii .

Alina Puscau se marita! Totul despre nunta si barbatul care i-a furat inima

Alina Puscau se marita. Frumoasa romanca a fost invitata in cadrul emisiunii La Maruta de la PRO TV. Acolo, celebrul Catalin Maruta a reusit sa smulga de la ea o super veste. Modelul urmeaza sa se casatoreasca in cursul anului 2021, in America. Alina Puscau se marita in 2021 Vesti proaste pentru barbatii care tanjeau .

Mihai Budeanu, primele declaratii dupa ce a fost la un pas de moarte din cauza noului coronavirus. Cum se simte cantaretul de la 3 Sud Est dupa externare

Mihai Budeanu, unul dintre solistiide la 3 Sud Est, a vorbit pentru prima data despre momentele de cumpana pe care le-a trait dupa ce a contractat noul coronavirus. Vedeta a povestit in emisiunea Vorbeste.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )