Libnet.ro
UNICEF

13:00

Blocaj in PSD: Klaus Iohannis ii respinge pe noii ministri propusi

Playtech Playtech,
Blocaj in PSD: Klaus Iohannis ii respinge pe noii ministri propusi

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o scurta conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a vorbit despre propunerile de noi ministri facute de PSD. Presedintele Klaus Iohannis i-a respins pe cei trei ministri propusi de PSD. in opinia sa, acestia nu sunt potriviti pentru functia de ministru. Seful statului a spus ca a [] . continuă pe Playtech

VIDEO De ce respinge Klaus Iohannis noii ministri propusi de Dancila. E o farsa! Sunt persoane nepotrivite

Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea de remaniere a Guvernului. Solicitarea fusese trimisa de premierul Viorica Dancila de saptamana trecuta. Seful statului a respins si demisiile din functiile de ministri detinute de Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero. Nu iau act de aceste demisii pana cand nu stiu ce persoane vor prelua portofoliile. I-am [] .

Klaus Iohannis respinge remanierea celor trei ministri

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca respinge remanierile celor trei ministri, pentru ca cele trei propuneri facute nu sunt persoane potrivite pentru functia de ministru.

UPDATE Sedinta de urgenta a Coalitiei, dupa ce Iohannis a refuzat noii ministri / PSD amana restructurarea si ia in calcul varianta interimarilor - numele vehiculate (surse)

Liderii Coalitiei se stang in biroul lui Liviu Dragnea, pentru a discuta planul PSD-ALDE dupa refuzul presedintelui Iohannis de a numi noii ministri propusi de PSD-ALDE. Dragnea face presiuni asupra premierului pentru solutia rapida.

UPDATE Sedinta de urgenta a Coalitiei, dupa ce Iohannis a refuzat noii ministri / PSD amana restructurarea

Liderii Coalitiei s-au intalnit in biroul lui Liviu Dragnea, pentru a discuta planul PSD-ALDE dupa refuzul presedintelui Iohannis de a numi noii ministri propusi de PSD-ALDE. Dragnea face presiuni asupra premierului pentru solutia rapida.

Sedinta de urgenta a Coalitiei, dupa ce Iohannis a anuntat ca refuza noii ministri

Liderii Coalitiei se stang in biroul lui Liviu Dragnea, pentru a discuta planul PSD-ALDE dupa refuzul presedintelui Iohannis de a numi noii ministri propusi de PSD-ALDE. Dragnea face presiuni asupra premierului pentru solutia rapida.

Dragnea numara voturile pentru a valida in Parlament noii ministri. Cum arata calculele PSD pentru majoritatea parlamentara

Conducerea PSD ia in calcul sa amane pana dupa Paste o reorganizare a Guvernului si, implicit, validarea in Parlament a noilor ministri din cabinetul Dancila, pentru a-l scoate astfel din joc pe Klaus Iohannis. Surse social democrate au declarat pentru Hotnews. ro ca, in acest moment, exista riscul sa nu existe voturile necesare pentru trecerea reorganizarii guvernamentale prin Parlament.

Cine sunt cei trei ministri propusi interimari de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila va transmite marti seara presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a vicepremierului Ana Birchall in functia de ministru interimar al Justitiei, a ministrului Eugen Teodorovici.

Klaus Iohannis: Aceasta remaniere este un fel de farsa. Nu sunt de acord cu cele trei propuneri de ministri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca respinge propunerile facute de premierul Viorica Dancila pentru a prelua potrofoliile Justitiei, Fondurilor Europene si Romanilor de.

Klaus Iohannis a anuntat ca nu accepta propunerile de noi ministri facute de PSD

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu accepta propunerile de noi ministri facute PSD si a spus ca i-a cerut premierului Viorica Dancila sa vina cu alte nume, potrivit G4Media .

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Klaus Iohannis a respins noile propuneri de ministri pentru Guvernul Dancila, Eugen Nicolicea, Oana Florea si Tit Brailoiu. Remanierea propusa de PSD este o farsa, nu are absolut nimic de-a face cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )