Libnet.ro
UNICEF

17:30

Continua razboiul intre tatal Madalinei Manole si Petru Mircea. Ce se intampla acum, de fapt

Playtech Playtech,
Continua razboiul intre tatal Madalinei Manole si Petru Mircea. Ce se intampla acum, de fapt

Astazi, pe 14 iulie, se implinesc zece ani de la moartea Madalinei Manole. Artista s-a sinucis chiar in ziua cand urma sa implineasca 43 de ani, inghitind o substanta toxica, numita furadan. La un deceniu de la moartea ei, tatal artistei, Ion Manole, face declaratii extreem de dureroase. Continua razboiul intre tatal Madalinei Manole si . continuă pe Playtech

10 ani de la moartea Madalinei Manole. Dan Negru, mesaj violent: Noi suntem criminalii

Adio si ramas bun, Madalina Manole! Fie ca de azi inainte sa canti pentru ingeri, intr-o lume perfecta, erau mesajele tuturor cunoscutilor Madalinei Manole din urma cu 10 ani. De atunci, cantareata este amintita de prieteni an de an. Unul dintre cei care lasa un mesaj pe 14 iulie in amintirea sa, pe retelele de .

Ce scria in certificatul de deces al Madalinei Manole. Care a fost cauza mortii

In urma cu zece ani, exact in ziua in care, in umra cu 43 de ani sa nastea, Madalina Manole decidea sa paraseasca aceasta lume, lasand in urma un copil si un sot. Lumea muzicii romanesti intra in soc si exista doar o singura intrebare pe buzele tuturor:? De ce? Ce scria in certificatul de .

Cum arata acum Petru Mircea Jr., copilul Madalinei Manole

Madalina Manole s-a sinucis in urma cu zece ani, pe 14 iulie 2010, chiar de ziua sa de nastere, lasand in urma familie, prieteni si fani indurerati. Aceasta a decis sa isi puna capat zilelor cand fiul.

Mesajul lui Dan Negru, la 10 ani de la moartea Madalinei Manole: Cei care ne-am facut treaba prin televiziuni sau prin media in anii aia suntem criminalii

Au trecut 10 ani de zile de cand Madalina Manole a plecat dintre noi. Artista s-a sinucis chiar de ziua ei, pe data de 14 iulie 2010. Acesta a fost gasita decedata in locuinta ei, autoritatile stabilind.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )