Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Tantareanu rupe tacerea. Care este motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat

Playtech Playtech,
Cristian Tantareanu rupe tacerea. Care este motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat

Mariajul trainic al Ancai Turcasiu cu medicul stomatolog Cristian Georgescu s-a daramat. Nasul Cristian Tantareanu a facut primele declaratii in acest sens. Cristian Tantareanu dezvaluie motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat Anca Turcasiu a scris pe Facebook, in 20 iulie, un mesaj prin care isi anunta fanii ca a divortat de cel pe . continuă pe Playtech

Andreea Esca rupe tacerea, dupa disparitia de la Stirile PRO TV. Da, am fost bolnava

Luni, de la ora 19:00, la stirile PRO TV, intr-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca raspunde tuturor intrebarilor pe care toata lumea le-a pus in ultimele zile, dupa ce a fost diagnosticata cu noul coronavirus si a disparut de pe micile ecrane. Interviu de exceptie cu Andreea Esca dupa disparitia de la Stirile .

De ce insala femeile, dar barbatii? Care este psihologia amantei

Atunci cand intentionam sa intelegem placerea fizica, intre barbati si femei exista diferente semnificative ce incep inca din copilarie. Drumul oamenilor in viata este acela de a deveni independenti si autonomi, insa e nevoie de a pastra dependenta emotionala si psihologica fata de cei care se ingrijesc de noi. De ce insala femeile, dar barbatii? .

Care este cel mai nociv: soarele de mare sau de munte? Verdictul dur al specialistilor!

Multi romani cred ca soarele de munte este mai putin nociv decat cel de la malul marii, in consecinta petrec ore intregi in natura fara sa mai tina cont de regulile elementare de protectie. Specialistii atrag atentia ca muntele este o optiune doar mai racoroasa, nu si mai sanatoasa.

Nelu Tataru a recunoscut! Care este adevarul despre cele 994 de cazuri raportate?

Grupul de Comunicare Strategica a informat ca, in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate alte 994 noi cazuri de imbolnavire. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut astazi o declaratie din care reiese ca Grupul de Comunicare a gresit cand a trimis informarea zilnica.

Interceptarile telefonice in baza mandatelor de siguranta nationala, folosite ca probe de DNA, eliminate de instanta din dosarul de coruptie in care este judecat sotul sefei DIICOT

Interceptarile telefonice facute in baza mandatelor de siguranta nationala si folosite de DNA ca probe in cazul Carpatica au fost eliminate din dosar, in baza deciziilor Curtii Constitutionale. Decizia a fost luata de magistratii Tribunalului Bucuresti, care judeca acest dosar, in care sunt judecati, printre altii, fostul presedinte al Consiliului de Administratie al Carpatica Asig Angela Toncescu si comisarul de politie Dan Hosu, sotul procurorului sef al DIICOT Giorgiana Hosu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )