Libnet.ro
UNICEF

10:15

CTP a rabufnit! Atac dur catre Dancila si Firea: Minciuni, insulte si victimizari feministe

Playtech Playtech,
CTP a rabufnit! Atac dur catre Dancila si Firea: Minciuni, insulte si victimizari feministe

Comentatorul politic CTP a rabufnit! Jurnalistul le-a atacat dur pe Viorica Dancila si Gabriela Firea. Gazetarul a facut declaratii in contextul in care cele mai recente conferinte de presa ale celor doi adversari la prezidentiale au provocat rumoare in randul populatiei. CTP a rabufnit! Atac dur catre Dancila si Firea Viorica Dancila a sustinut o . continuă pe Playtech

Atac dur al premierului Ludovic Orban la adresa Gabrielei Firea

Atac dur al premierului Ludovic Orban la adresa Gabrielei Firea. Acesta spune ca primarul Capitalei are un management CATASTROFAL deoarece nu a reusit sa finalizeze Sala Polivalenta din Capitala, proiect.

Cum raspunde Dancila, dupa ce i s-a transmis sa se pregateasca de dezbatere cu procurorii: E o situatie fara precendent!. Mesaj dur catre Iohannis

Viorica Dancila a oferit prima reactie, dupa ce Rares Bogdan a afirmat ca Directia Nationala Anticoruptie ar trebui sa o ancheteze pentru ca ar fi devalizat visteria Romaniei. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa iasa public si sa spuna de unde are Rares Bogdan informatii despre actiunile procurorilor. Viorica Dancila, .

CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD: Asta arata ca nu gandeste!

CTP a avut o reactie naucitoare, dupa scnadalul Dancila Manda din PSD, dupa ce cel din urma a jignit-o. Lia Olguta Vasilescu, sotia lui Manda, a protestat prin demisie: nu mai este sefa de campanie a liderului PSD. CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD Gazetarul CTP a intrat, in direct, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )