Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Negru, mesaj fara precedent pentru TVR. Unde greseste televiziunea publica, de peste 20 de ani

Playtech Playtech,
Dan Negru, mesaj fara precedent pentru TVR. Unde greseste televiziunea publica, de peste 20 de ani

Dan Negru vine cu declaratii incendiare despre Televiziunea Romana. Celebrul prezentator indica unde a gresit TVR cel putin in ultimii 20 de ani? Care sunt erorile grave ale postului? Dan Negru, mesaj fara precedent la adresa Televiziunii Romane Dan Negru e unul din oamenii televiziunii care a prins inca de la inceput evolutia posturilor aparute . continuă pe Playtech

Dan Negru: Cand mi-am anuntat sefii ca plec, toti m-au felicitat! E scandal in TVR zilele astea.. si asta e doar inceputul!

Dan Negru a postat un mesaj pe o retea sociala in care sustine ca oamenii sunt marea incercare a TVR-ului. Respectul pentru oameni e marea incercare a TVR. Dintotdeauna!.

Dan Negru a divulgat unul din secretele lui Gigi Becali. A spus tot: N-a vrut s-o faca public

Invitat la emisiunea Prietenii lui Ovidiu, de pe GSP, Dan Negru, unul dintre cei mai indragiti prezentatori TV din Romania, a divulgat unul din secretele lui Gigi Becali. Vedeta de la Antena 1 a spus tot, spre surprinderea celor din platou. Dan Negru, despre Gigi Becali: I-a schimbat viata Despre patronul FCSB s-au scris multe .

Surpriza colosala pentru Dan Negru. Cati romani s-au uitat la el, de fapt, de Revelion

Este surpriza colosala pentru Dan Negru. Cati romani s-au uitat la el, de fapt, de Revelion. Cel ce face Revelioane de 21 de ani a ales pentru Revelionul 2021 tot o emisiune cu masti, altfel de masti, nu ca cele ce suntem nevoiti sa le purtam peste tot in aceasta perioada. Cum au primit romanii .

Dan Negru, de 21 de ani liderul spectacolelor de Revelion!Aproape 3.6 milioane de romani au urmarit Revelionul Starurilor 2021, la Antena 1

Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat de Dan Negru pentru al 21-lea an consecutiv, a fost lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public. Minutul de aur al Revelionului Starurilor 2021, de la ora 23:05, a adunat in fata micilor ecrane 3. 000 de romani din toata tara, Antena 1 inregistrand 20. 3 puncte de rating si 41. 3% cota de piata. De asemenea, minutul de la miezul noptii a adunat in fata micilor ecrane 2. 000 de telespectatori, la nivelul publicului din toata tara.

Dan Negru a venit la Antena3 cu reteta succesului: Cum a reusit sa sparga toate audientele de Revelion, 21 de ani la rand

Dan Negru a fost invitatul lui Radu Tudor, vineri seara, la emisiunea Punctul de intalnire si a povestit cum a reusit sa atinga un record urias de audienta, joi, in noaptea de Revelion 2021. Peste 3. 5 milioane de romani s-au uitat joi noaptea la Revelionul Starurilor de la Antena1.

Revelionul Starurilor de la Antena 1, prezentat de Dan Negru, lider de audienta. Cati oameni s-au uitat la celelalte posturi TV

Revelionul Starurilor de la Antena 1, prezentat de Dan Negru, a fost lider de audienta, cu peste 2,5 milioane de telespectatori, la nivel national. Acesta este al 21-lea an cand emisiunea ocupa primul loc in preferinte.

Cum petrece, de fapt, Dan Negru de Revelion, in timp ce milioane de romani se uita la el

Este numit campionul Revelioanelor, de peste doua decenii prezinta programul de Anul Nou de la miezul noptii, dar putini stiu ce face, de fapt, Dan Negru la cumpana dintre ani.

Ce se intampla chiar acum la granita Romaniei. Situatie fara precedent, nici Politia nu poate explica fenomenul

Sarbatorile de iarna s-au terminat, iar romanii bat la portiel granitei de vest sa plece din tara. Vama Nadlag in aceste zile este plina de masini care asteapta sa reintre sau sa plece din tara. Cozile au ajuns de cativa kilometrii, romanii asteptand ore bune pentru a putea intra sau pleca in tara. Vama Nadlag .

Pro TV si Antena 1 au primit o lovitura neasteptata. Ce s-a intamplat aseara este fara precedent

Zilele de dupa Revelion au adus multi romani in fata micilor ecrane. Daca Atena 1 oferea un iRoast Istoric, Pro TV a propus una din productiile blockbuster americane, a anului 2018. Este vorba de Avengers: Infinity War, un film cu incasari fabuloase la boxoffice. Dar, cu toate astea, Pro TV si Antena 1, au pierdut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )