Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila vrea sa dea jos guvernul Orban. La ce s-a gandit: Sunt impotriva romanilor

Playtech Playtech,
Dancila vrea sa dea jos guvernul Orban. La ce s-a gandit: Sunt impotriva romanilor

Viorica Dancila nu vrea sa piarda fraiele tarii fara un razboi. in contextul in care sansele ei de a castiga presedintia Romaniei sunt infime, acum a iesit la interval cu amenintari la adresa guvernului. Aseara, la cateva ore dupa incheierea sedintei extraordinare a PSD, Dancila a facut cateva declaratii amintatoare la adresa lui Ludovic Orban . continuă pe Playtech

Guvernul Orban nu-l lasa pe Nelu Barbu sa plece la Shanghai pe functia de consul general

Guvernul Orban nu vrea sa-l pastreze pe Nelu Barbu in functia de consul general la Shanghai, motiv pentru care va aproba in sedinta de miercuri anularea actului prin care a fost numit. Reamintim ca imediat dupa ce Guvernul a picat prin motiune de cenzura, Viorica Dancila a decis numirea lui Nelu Barbu, pe atunci purtatorul sau de cuvant, in functia de consul general. Tot in sedinta de miercuri, Guvernul va abroga o alta Hotarare privind schimbarea consului general la Milano. Miercuri va fi si ziua schimbarii unor prefecti si subprefecti.

Guvernul Orban va anula actul de numire a lui Nelu Barbu in functia de consul general la Shanghai

Guvernul Orban va aproba in sedinta de miercuri anularea actului prin care Nelu Barbu a fost numit in functia de consul general la Shanghai. Nelu Barbu a fost purtator de cuvant al Guvernului Dancila. Dupa.

Lia Olguta Vasilescu, nou atac la guvernul Orban: ii doare in cot de angajatii si pensionarii romani!

Lia Olguta Vasilescu a rabufnit! Aceasta a scris un mesaj, pe o retea de socializare, dupa ce a fost audiata in Comisia de Munca din Camera Deputatilor. Mai mult decat atat, acest mesaj a avut in prim-plan un nou atac asupra guvernului Orban Lia Olguta Vasilescu ataca din nou guvernul Orban Lia Olguta Vasilescu si-a .

Guvernul Orban, anunt important privind majorarea salariului minim

Purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat, luni, ca Guvernul Orban a facut un prim pas spre majorarea salariului minim pe economie, promisa de PSD, prin consultareacu factorii de decizie. Potrivit lui.

Ce se intampla cu majorarea salariului minim. Guvernul Orban, decizie importanta pana la sfarsitul lunii noiembrie

Purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat, luni, ca Guvernul Orban a facut un prim pas spre majorarea salariului minim pe economie, promisa de PSD, prin consultareacu factorii de decizie. Potrivit lui.

Traian Basescu: Momentul in care s-a instalat Guvernul Orban a fost momentul in care Iohannis a castigat alegerile prezidentiale Ce scor prevede fostul presedinte in finala (VIDEO)

Traian Basescu a explicat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis si-a castigat un nou mandat la Cotroceni inca din momentul in care a inlocuit-o pe Viorica Dancila cu Ludovic.

Dancila vrea cel putin doua dezbateri cu Iohannis inaintea turului II. Scrisoarea staff-ului de campanie al PSD, transmisa liberalilor

PSD solicita PNL organizarea, de comun acord, a cel putin doua dezbateri intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, inaintea turului al doilea al alegerilor prezidentiale din 24 noiembrie.

Dancila vrea sa-i convinga pe votantii candidatiilor care n-au intrat in turul doi sa i se alature

Viorica Dancila a declarat, intrebata daca va cere sustinerea vreunuia dintre ceilalti candidati in .

Lider PMP intra in Guvernul Orban pe o functie mare

Romulus Lucian Iaru, consilier judetean in Galati si secretar general adjunct al PMP, a fost numit, miercuri, prin decizia premierului Ludovic Orban, in functia de Secretar General Adjunct al Guvernului, cu rang de.

Guvernul Orban, anunt despre MAJORAREA salariului minim: Obiectivul este adoptarea masurii pana la sfarsitul lunii noiembrie (VIDEO)

PSD a promis ca va majora salariul minim cu 100 de lei, incepand cu 1 ianuarie 2020, dar a plecat de la Palatul Victoria, iar Executivul Orban trebuie sa gestioneze responsabil aceasta propunere. Seful Cancelari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )