Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezvaluirea care o va scoate din minti pe Andreea Balan. Amanta lui Keo era minora

Playtech Playtech,
Dezvaluirea care o va scoate din minti pe Andreea Balan. Amanta lui Keo era minora

Actuala sotie a lui Keo, Misty, a facut declaratii despre inceputurile relatiei lor. Cei doi s-au cunoscut in circumstante blamate de multi. El era impreuna cu celebra Andreea Balan, iar ea avea si ea pe cineva, insa pasiunea a fost la cote foarte inalte. Mai mult, Misty a recunoscut ca era si minora. Cum a . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Gestul incredibil pe care George Burcea l-a facut pentru Andreea Balan. Nici ea nu se astepta la asa ceva!

Surpriza totala in casnicia lui Andreea Balan cu George Burcea. La 6 luni de cand a parasit caminul conjugal, carismaticul actor a inceput sa poarte verigheta. Dovada sta poza pe care acesta a postat-o astazi pe conturile de socializare. Nu au divortat inca, dar Andreea a fost fotografiata cu un alt barbat Fanii Andreei Balan .

De ce se casatorisera, de fapt, Andreea Balan si George Burcea. Andreea a avut un adevarat soc

De povestea lor de dragoste la inceput superba au stiut multi, dar abia acum s-a aflat inceputul casniciei celor doi. De ce s-au casatorit Andreea Balan si George Burcea? De ce s-au casatorit Andreea Balan si George Burce? Fanii cuplului au sperat la o impacare fulgeratoare, dar nu se va mai intampla. Andreea este indragostita .

EXCLUSIV. Ce relatie au, de fapt, Andreea Balan si Tiberiu Argint. Adevarul a iesit la iveala

Desi au fost fotografiati sarutandu-se pe litoralul romanesc, iar mai apoi fiecare a preferat sa lase de inteles ca ar forma un cuplu, in realitate, Andreea Balan si Tiberiu Argint sunt numai prieteni, sustin cei din anturajul acestora. Adevarul despre relatia Andreea Balan Tiberiu Argint Au trecut sase luni de cand numele Andreei Balan .

Care este relatia reala dintre Andreea Balan si Tiberiu Argint. Amandurora le convine aceasta situatie

Andreea Balan a fost surprinsa, acum trei saptamani, pe litoral alaturi de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, prezentatoarea de la TVR. Niciunul dintre ei nu a confirmat sau informat zvonurile potrivit carora.

Spania: Premierul Sanchez critica decizia britanica de a impune carantina calatorilor care revin din Spania

Premierul spaniol Pedro Sanchez a criticat luni ferm decizia Marii Britanii de a impune plasarea in carantina, incepand de duminica, a cetatenilor britanici care revin din Spania, considerand-o nepotrivita, transmite AFP, citata de Agerpres. intr-un interviu acordat televiziunii private Telecinco, seful executivului spaniol a sustinut ca locuri din Spania foarte dependente de turistii britanici, precum Insulele Baleare, Canare si regiunile Valencia si Andaluzia sunt destinatii sigure.

Blitzkrieg legislativ: Proiectul PSD-ALDE-UDMR care scoate Guvernul din schema stabilirii datei alegerilor parlamentare, adoptat in timp record de Parlament. UPDATE

Proiectul PSD-ALDE-UDMR prin care parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare, si nu Guvernul cum este in prezent, a fost adoptat in regim de urgenta. Initiativa care poarta semnaturile lui Marcel Ciolacu, Calin Popescu Tariceanu si Cseke Attila a fost depus saptamana trecuta, pe 21 iulie, iar luni, 27 iulie, a fost votat de plenul Senatuli cu 89 de voturi pentru, 39 impotriva si o abtinere. in aceeasi zi a fost trimis la Camera Deputatilor, decizionala, care l-a adoptat cu 180 de voturi pentru, 26 impotriva si 61 abtineri.

Coronavirus: Guvernul de la Madrid, iritat de decizia Marii Britanii de a reinstitui carantina pentru cei care vin din Spania

Spania a sustinut duminica faptul ca ramane o destinatie turistica sigura, in pofida cresterii semnificative a numarului cazurilor de infectare cu noul coronavirus care a determinat Marea Britanie sa restabileasca masura izolarii la domiciliu pentru persoanele revenite de pe teritoriul spaniol, in mare parte turisti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )