Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dezvaluiri soc in cazul Caracal. Ce legatura avea matusa Alexandrei cu Gheorghe Dinca: Era destul de des in preajma lui

Playtech Playtech,
Dezvaluiri soc in cazul Caracal. Ce legatura avea matusa Alexandrei cu Gheorghe Dinca: Era destul de des in preajma lui

Noi detalii continua sa iasa la iveala legate de cazul Caracal! Un martor cheie o aduce in discutie pe matusa Alexandrei, spunand ca era destul de des in preajma lui Gheorghe Dinca. Martorul, care a preferat sa nu-i fie dezvaluita identitatea, a facut declaratii uluitoare. Dezvaluiri soc, in cazul Caracal, ale omului care l-a cunoscut . continuă pe Playtech

Cum vor guvernantii sa rezolve CAZUL CARACAL: Vom avea iNCA un numar de urgenta - 114

Dupa ce operatorii de la 112 s-au dovedit ineficienti in cazul Caracal, cand a sunat Alexandra pentru a cere ajutor, guvernantii se gandesc ca schimbarea numarului de urgenta ar rezolva problema.

Cazul Caracal. Scrisoarea tulburatoare a tatalui Alexandrei catre lichele si oameni de bine: O sa facem totul pentru a afla adevarul

La aproape trei saptamani de la disparitia Alexandrei Macesanu, tatal tinerei face noi declaratii. Nelu Macesanu a trimis o scrisoare publica tulburatoare, in care promite ca nu va renunta la lupta, spunand ca o sa faca totul pentru a afla adevarul despre ceea ce s-a intamplat cu copilul lor. Ce mesaj transmite tatal Alexandrei Alexandru .

Paul Stanescu neaga implicarea sa in cazul Caracal: Nu stiu despre colegi, oameni politici

Paul Stanescu sustine ca nu are nicio legatura cu grupurile infractionale din judetul Olt si precizeaza ca organele statului sunt cele care trebuie sa se ocupe de cazul Caracal. Liderul PSD Olt precizeaza ca disolutia statului a avut loc in timupl mandatului de presedinte al lui Traian Basescu. Paul Stanescu neaga implicarea sa in cazul .

Traian Basescu intervine in cazul Caracal: Dosarul va ajunge in zone sensibile cu demnitari

Traian Basescu a lansat o ipoteza halucinanta cu privire la cazul Caracal. Fostul presedinte al Romaniei sustine ca, pe masura ce anchetatorii vor audia tot mai multe persoane, va iesi la iveala implicarea multor demnitari locali si centrali in dosarul de trafic de persoane. Traian Basescu sustine ca in cazul Caracal ar fi implicati si .

CAZUL CARACAL. Presupusa amanta a lui Gheorghe Dinca, in fata anchetatorilor

Continua audierile in cazul Caracal. in fata anchetatorilor va ajunge luni si femeia care i-ar fi fost amanta lui Gheorghe Dinca, dupa ce sotia sa a plecat in Italia, potrivit RTV.

Noi detalii in cazul Caracal! Ce cauta Dinca cel mai des pe google. Nu se astepta nimeni la asta

Noi detalii, in cazul Caracal, continua sa iasa la iveala! Anchetatorii au revenit, sambata dimineata 10 august, in casa groazei, pentru a-si duce cercetarile mai departe si pentru a descoperi noi probe. S-a aflat si care era una dintre cautarile frecvente pe google ale lui Gheorghe Dinca. Ce cauta cel mai des Dinca pe .

Dan Negru ii ataca pe colegii din TV, dupa cazul Caracal. Ce spune despre CTP si Ion Cristoiu

Omul de televiziune Dan Negru a postat un mesaj dur, in urma celor petrecute in ultima perioada in spatiul public. Reactia prezentatorului vine, dupa ce a fost invitat sa vorbeasca despre cazul Caracal, iar in mesajul acestuia este mentionat numele lui Cristian Tudor Popescu, dar si numele lui Ion Cristoiu. Cum a reactionat Dan Negru, .

MARIAN VANGHELIE, declaratii halucinante despre cazul Caracal: Acolo sunt peste 100 si ceva de oameni morti. Sa se sape bine sub betoane...sa se sape bine

Marian Vanghelie a comentatvineri seara pentru B1 TV, in emisiunea moderata de Sorina Matei cazul Caracal, despre care a precizat ca pentru aflarea adevarului trebuie facuta o analiza ampla asupra celor ca.

Ion Cristoiu: Cei de la DIICOT se fac ca lucreaza in cazul Caracal. Curtea de Conturi ar trebui sa faca verificari

Ion Cristoiu e de parere ca cei de la DIICOT pierd timpul degeaba si doar se fac ca lucreaza in cazul Caracal. Cei de la Curtea de Conturi ar trebui sa mearga la DIICOT sa faca verificari, a mai spus.

Cazul Caracal. Unchiul Alexandrei acuza politistii de la IPJ Olt de complicitate. in documentele MAI, disparitia Alexandrei figureaza ca plecare voluntara

Alexandru Cumpanasu acuza politistii de la IPJ Olt de complicitate in rapirea Alexandrei. Unchiul fetei sustine ca in fisa oficiala de evenimente a Ministerului Afacerilor Interne MAI), pe 25 iulie, dupa ce Alexandra sunase la 112 si ceruse ajutorul, tanara figura doar ca a plecat in mod voluntar de la domicilu. Rapirea Alexandrei fiind mentionata in fisa politistilor din Olt abia dupa ce Gheorghe Dinca a fost prins.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )