Libnet.ro
UNICEF

23:46

Drama care i-a marcat viata lui Edward Sanda. in timp ce facea dus, a murit de la gaze

Playtech Playtech,
Drama care i-a marcat viata lui Edward Sanda. in timp ce facea dus, a murit de la gaze

Edward Sanda este un om linistit. Cariera ii merge pe o panta ascendenta, iar in plan personal straluceste, afirmand cu fiecare ocazie ca si-a gasit iubirea vietii sale, careia ii face necontenit declaratii de dragoste. insa, inainte de tihna de acum a fost furtuna. Tanarul artist a trecut printr-o drama care i-a marcat viata, dupa . continuă pe Playtech

Edward Sanda a trecut prin momente cumplite. Ce a patit mama artistului

Familia lui Edward Sanda a trecut prin momente grele. Ce a patit mama celebrului artist si cum a trecut peste momentul critic? Care au fost detaliile oferite de cea care i-a dat viata solistului? Edward Sanda si mama sa, dezvaluiri emotionante Povestea familiei Sanda a fost cunoscuta inca de cand acesta a reusit sa ajunga .

Edward Sanda, scos din sarite. Artistul a facut o criza de nervi

Edward Sanda a rabufnit in mediul online! Celebrul cantaret a fost enervat la culme de comentariul unui internaut. Ce mesaj l-a scos din minti pe iubitul Cleopatrei Stratan? Edward Sanda, criza de nervi in online. Ce la facut sa reactioneze asa? Edward Sanda a fost scos din minti de unul din oamenii care-l urmaresc pe .

Alimentele care iti prelungesc viata. Toti romanii trebuie sa le puna pe masa in pandemie

Cand vine vorba despre silueta ideala, ne aflam prinsi in tensiunea dintre asteptari, impuse de normele sociale, si nerabdarea de a da jos cat mai repede kilogramele in plus propuse. Reusita are la baza efort sustinut, o alimentatie corecta, hidratare corespunzatoare si somn. intai de toate, insa, stradania ar trebui sa aiba ca scop principal .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )