Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ea este fiica lui Gheorghe Dinca. Daniela a promis dezvaluiri tulburatoare despre crimele de la Caracal

Playtech Playtech,
Ea este fiica lui Gheorghe Dinca. Daniela a promis dezvaluiri tulburatoare despre crimele de la Caracal

Daniela Dinca, fiica barbatului din Caracal acuzat de disparitia Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu, a facut primele declaratii despre acest caz care a cutremurat o tara intreaga. Fiica lui Gheorghe Dinca promite ca vor avea loc, in scurt timp, o serie de dezvaluiri pe seama acestui subiect. Familia lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri despre cazul . continuă pe Playtech

Cine este fiica lui Gheorghe Dinca? Legaturi puternice cu un cunoscut afacerist italian

Daniela Dinca, fiica barbatului arestat in cazul rapirilor de la Caracal, a avut legaturi foarte stranse cu un om de afaceri italian acuzat ca a facut trafic de munitie. Italianul, care a cumparat in.

Marturia care rastoarna cazul de la Caracal. Fiica lui Gheorghe Dinca, prima reactie

Marturia care rastoarna cazul de la Caracal. Maine vor fi declaratii, a spus fiica lui Gheorghe Dinca pentru Antena 3. Femeia neaga ca a fost implicata intr-o retea de trafic de.

Fiica lui Gheorghe Dinca, acuzata ca ar fi implicata in trafic de persoane

Fiica lui Gheorghe Dinca a declarat, dupa ce un om de afaceri din Arad a acuzat-o ca ar fi implicata.

Fiica lui Gheorghe Dinca: Nu am fost implicata in niciun caz de trafic de minore

Fiica lui Gheorghe Dinca, inculpatul in cazul de la Caracal, raspunde acuzatiilor aparute in spatiul public. Ea sustine ca nu a fost implicata in niciun caz de trafic de minore, dupa ce un om de afaceri din Arad a declarat, pentru Adevarul, ca o stie bine pe femeie care le-a spus partenerilor sai de afaceri italieni ca, daca vor, le poate face rost de fete.

Adevarul: Un om de afaceri din Arad spune ca doi italieni sunt dispusi sa depuna marturie ca fiica lui Gheorghe Dinca le-a propus sa le faca rost de fete

Un aradean, fost angajat si partener de afaceri al italianului cu care fiica lui Gheorghe Dinca a avut o relatie de concubinaj si afaceri, sustine ca o stie bine pe femeie, care le-a spus partenerilor sai de afaceri italieni ca, daca vor, le poate face rost de fete, scrie Adevarul.

Le-a propus sa le faca rost de fete! Ce afaceri ilegale ar fi facut fiica lui Gheorghe Dinca

Acuzatii extrem de grave la adresa fiicei lui Gheorghe Dinca. Nicolae Cilan, om de afaceri, sustine ca o stie bine pe Daniela Dinca. Am italieni care au confirmat ca le-a oferit posibilitatea sa se.

Fiica lui Gheorghe Dinca rupe tacerea. Apelul femeii: in doua zile adevarul va iesi la iveala

Daniela Dinca, fiica barbatului din Caracal care este acuzat ca le-a ucis pe cele doua adolescentea refuzat sa comenteze cazul, dar a spus ca, in cel mult doua zile, familia Dinca va exprima un punct de ve.

Fiica lui Gheorghe Dinca ii roaga pe oameni sa se linisteasca. Apelul femeii: in doua zile adevarul va iesi la iveala

Daniela Dinca, fiica barbatului din Caracal care este acuzat ca le-a ucis pe cele doua adolescentea refuzat sa comenteze cazul, dar a spus ca, in cel mult doua zile, familia Dinca va exprima un punct de ve.

Fiica lui Gheorghe Dinca, legaturi cu un italian bogat acuzat ca facea trafic cu munitie. Cum i-ar fi preluat femeia afacerea

Daniela Dinca, fiica barbatului arestat in cazul rapirilor de la Caracal, a avut legaturi foarte stranse cu un om de afaceri italian acuzat ca a facut trafic de munitie. Italianul, care a cumparat in judetul Arad un domeniu de vanatoare si 2. 500 de hectare de teren agricol, a murit in februarie 2019. in ziua in care Politia descindea la casa lui Gheorghe Dinca din Carcal, Daniela prelua administrarea afacerilor italianului din Romania.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Fiica lui Gheorghe Dinca: Anchetatorii nu ne-au lasat sa intram in curte

Audierile continua in cazul crimelor de la Caracal. in fata anchetatorilor au ajuns si memebrii familiei lui Gheorghe Dinca, adica doi dintre baietii lui si fosta sotie. Potrivit Cancan. ro, toti s-au.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )