Libnet.ro
UNICEF

10:00

Fetele de la Caracal nu ar fi moarte. Seful DIICOT: Suspectul a dat declaratii confuze

Playtech Playtech,
Fetele de la Caracal nu ar fi moarte. Seful DIICOT: Suspectul a dat declaratii confuze

Felix-Olivier Banila, procuror sel al DIICOT a facut o serie de declaratii care anuleaza toate supozitiile de pana acum din cazul Caracal. Acesta a asigurat doar ca nu va fi neglijata nicio pista in cazul crimelor. Seful DIICOT, despre cazul Caracal: Nu avem dovezi ca fetele sunt moarte Procurorul sef al Directiei de Investigare a . continuă pe Playtech

Seful DIICOT nu exclude varianta ca fetele disparute din Caracal sa fie in viata. Victimele nu se afla in curtea lui Dinca

Seful DIICOT, Felix Banila, a declarat miercuri cu privire la cazul din Caracal ca perchezitiile din curtea inculpatului au fost finalizate si ca victimele nu se afla acolo. Pana nu avem informatii certe ca una sau ambele victime au fost omorate, nu putem neglija varianta ca ar fi in viata, a declarat acesta. Acesta a spus ca se cauta dovezi concrete si ca anchetatorii nu se pot baza doar pe declaratiile lui Dinca.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Seful DIICOT, Felix Banila: Gheorghe Dinca va fi testat cu aparatul poligraf (VIDEO)

Seful DIICOT Felix Banila a anuntat miercuri ca Gheorghe Dinca va fi testat cu aparatul poligraf. Avem si consimtamantul dat de inculpat in acest sens, urmeaza sa fie testat, a spus.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Ce spune seful DIICOT despre numerele de telefon ale unor POLITISTI si INTERLOPI, gasite in telefonul lui Gheorghe Dinca (VIDEO)

Noi scenarii in cazul Caracal. Surse apropiate anchetei spun ca in telefonul lui Gheorghe Dinca, criminalul Alexandrei si Luizei,au fost gasite numere ale unor politisti si interlopi. intrebat despre.

Seful DIICOT: Nu avem nici concluzii preliminare despre fragmentele osoase gasite la Caracal. Cele doua fete au fost date in urmarire nationala si internationala (VIDEO)

Seful DIICOT, Felix Banila, a declarat, miercuri, ca pana in prezent, nu exista nici macar niste concluzii preliminare cu privire la fragmentele osoase care au fost gasite in curtea lui Gheorghe Dinca,.

Cum arata butoiul in care ar fi fost arsa Alexandra. Seful DIICOT: Functioneaza ca o soba

Seful DIICOT a vorbit despre butoiul din casa lui Gheorghe Dinca unde au fost gasite ramasite si cateva obiecte ale ultimei sale presupuse victime, Alexandra Macesanu. Cum arata butoiul in care ar fi fost arsa Alexandra Vineri, politistii au gasit in casa criminalului din Caracal haine arse intr-un butoi, oase, bijuterii ale ultimei sale presupuse .

Seful DIICOT: Astazi nu am desfasurat nicio perchezitie domiciliara

Seful DIICOT Felix Banila a declarat ca procurorii nu au efectuat miercuri nicio perchezitie domicil.

VIDEO Seful DIICOT, despre cazul Caracal: Pana acum nu avem nici macar concluzii preliminare ale testelor genetice facute pe fragmentele osoase gasite in locuinta lui Dinca Nu putem neglija nici varianta ca fetele sa fie in viata

Procurorul-sef DIICOT, Felix Banila, a anuntat, miercuri, ca Directia nu are in acest moment nici macar rezultate preliminare referitoare la fragmentele osoase ridicate din casa lui Gheorghe Dinca, astfel ca informatiile aparute in spatiul public nu sunt confirmate oficial. El a spus ca nu este neglijata niciuna dintre ipoteze, fiind luata in calcul inclusiv varianta ca tinerele sa fie in viata. Referindu-se la butoiul in care au fost gasite resturi umane arse si unde se presupune ca ar fi fost arsa una dintre fete, Banila a spus ca este vorba despre un arzator metalic improvizat.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Seful DIICOT: BUTOIUL din curtea lui Gheorghe Dinca este de fapt un ARZATOR IMPROVIZAT (VIDEO)

Procurorul-sef DIICOT, Felix Banila, a declarat, miercuri, ca criminalul de la Caracal avea in curte un arzator improvizat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )