Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ea ar fi fost iubita lui Gheorghe Dinca, dupa ce sotia a plecat in Italia, satula de batai. Cum arata femeia

Playtech Playtech,
Ea ar fi fost iubita lui Gheorghe Dinca, dupa ce sotia a plecat in Italia, satula de batai. Cum arata femeia

S-a descoperit cine ar fi fost iubita lui Gheorghe Dinca dupa ce sotia criminaluui l-a parasit din cauza batailor. Vecinul barbatului a facut o serie de declaratii in privinta femeii pe care o vedea des in preajma lui Dinca. Ea ar fi iubita lui Gheorghe Dinca! Gheorghe Dinca si-a facut o iubita, dupa ce sotia . continuă pe Playtech

Ce au gasit in curtea lui Gheorghe Dinca, dupa ce au intervenit cu excavatorul. Erau acolo de ani buni

Ultimele perchezitii efectuate la casa groazei din Caracal scot la iveala descoperiri socante. Cercetarile desfasurate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei tinerelor Alexandra si Luiza, aduc la suprafata lucruri neasteptate, care i-au luat prin surprindere chiar si pe anchetatori. Ce au descoperit anchetatorii in urma perchezitiilor din casa lui Gheorghe Dinca .

CAZUL CARACAL. Presupusa amanta a lui Gheorghe Dinca, in fata anchetatorilor

Continua audierile in cazul Caracal. in fata anchetatorilor va ajunge luni si femeia care i-ar fi fost amanta lui Gheorghe Dinca, dupa ce sotia sa a plecat in Italia, potrivit RTV.

Avocatul familiei Luizei, declaratie despre femeia care ar fi fost violata de Gheorghe Dinca: Nu a fost audiata. Daca li se oferea bani, asta nu e o agresiune

Tonel Pop a avut o prima reactie, dupa ce in spatiul public a ajuns informatia ca Gheorghe Dinca ar fi violat o femeie de 49 de ani. Avocatul familiei Luizei sustine ca acea femeie nu a fost audiata, insa ac.

Femeia care a reclamat ca a fost violata de Gheorghe Dinca: M-a tras de par, m-a pus in pat, apoi in genunchi, apoi m-a dezbracat si mi-a facut peste tot

O femeie in varsta de 49 de ani din localitatea olteana Brancoveni, situata in apropierea orasului Caracal, a depus marti, 13 august, plangere la Politie reclamand ca a fost violata de Gheorghe Dinca, suspectul crimelor din Caracal.

O femeie dintr-o comuna olteana a reclamat ca a fost batuta si violata de Gheorghe Dinca

O femeie in varsta de 49 ani, dintr-o comuna din apropierea municipiului Caracal, a depus marti, 13 august 2019, o plangere in care reclama ca ar fi fost batuta si violata de suspectul de crima din Caracal.

Avocatul familiei Luizei, despre Gheorghe Dinca. Rog sa fie foarte bine pazit

Avocatul familiei Luizei, fata care inca nu s-a demonstrat ca a fost omorata de Gheorghe Dinca, are anumite doleante catre autoritati. Tonel Pop cere cu disperare ca acesta sa fie pazit bine. Din ce cauza ii este atat de frica acestuia? Ce ar putea sa pateasca Dinca in spatele gratiilor? Tonel Pop, despre Gheorghe Dinca.

Ziua decisiva in ancheta crimelor de la Caracal. Criminalistii vor scana curtea lui Gheorghe Dinca

Zi decisiva in ancheta crimelor de la Caracal. Criminalistii vor scanacurtea lui Gheorghe Dinca dupa ce au curatat-o cu doua excavatoare. Va fi folosit un scaner special poate vedea pana la cinci.

CAZUL CARACAL Gheorghe Dinca a mai VIOLAT si BATUT o localnica. Un nou DOSAR pe masa anchetatorilor

Ies la iveala noi detalii in cazul Caracal. O femeie a declarat ca a fost violata de Gheorghe Dinca. Femeia in varsta de 49 de ani, din localitatea Brancoveni, fusese chemata de acesta sa il ajute, contra.

Ce i-a facut Gheorghe Dinca femeii care a spus public ca a fost victima lui. Cum a scapat cu viata Marinela Bradosu

Dezvaluiri infioratoare despre Gheorghe Dinca continua sa iasa la iveala! O femeie, care i-a cazut victima barbatului, de-abia a reusit sa scape cu viata, iar aparitia politistilor la ea acasa, a incurajat-o sa povesteasca cosmarul prin care a trecut. Va jur, in camera nemernicului astuia am vazut iadul, a povestit, ingrozita, femeia. Femeia violata de .

HALUCINANT: Doua tone de HAINE DE DAMA gasite in curtea criminalului Gheorghe Dinca!

Bilant halucinant dupa zile intregi de cercetare a curtii criminalului din Caracal. Politistii si procurorii care perchezitioneaza casa criminalului Gheorghe Dinca au gasit o cantitate uriasa de haine de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )