Libnet.ro
UNICEF

08:15

George Simion a facut anuntul de care se temeau toti romanii: Traim intr-o dictatura militara!

Playtech Playtech,
George Simion a facut anuntul de care se temeau toti romanii: Traim intr-o dictatura militara!

George Simion vine cu un anunt care ii ingrijoreaza si mai mult pe unii dintre romani. Ce declaratii socante face acesta? Am inceput sa traim intr-o dictatura militara! Ce se intampla in cazul redeschiderii scolilor din Romania? George Simion, declaratii surprinzatoare despre vremurile pe care le tram Liderul formatiunii AUR acuza militarizarea procesului de decizie . continuă pe Playtech

Trucul lui Carmen Bruma pentru a slabi rapid dupa sarbatori. Greseala pe care o fac toti romanii

Sarbatorile ne-au adus multa voie buna, insa am intrat in noul an si cu cateva kilograme in plus. Carmen Bruma ne spune cum sa scapam de ele in timp record. Este vorba despre cinci reguli, la care se adauga un truc ce nu da gres niciodata. Festinul culinar s-a incheiat. Cum ne recapatam silueta? Trucul .

George Simion (AUR): Am inceput sa traim intr-o dictatura militara! Ce se intampla cu redeschiderea scolilor

Liderul AUR, George Simion, acuza militarizarea procesului de decizie, pe fondul pandemiei de coronavirus si anunta ca va continua demersurile vizand reluarea cursurilor cu prezenta in scolo.

Topul masinilor fiabile in 2021. Acestea sunt cele mai bune marci pentru toti romanii

A fost facut topul masinilor fiabile in 2021. Care sunt cele mai bune marci pentru toti romanii, cititi in articolul de mai jos. Topul celor mai fiabile masini. Nu te pacalesti daca alegi una dintre ele pentru 2021 Mai multe companii private si institutii publice acreditate la nivel international au facut topul celor mai fiabile .

Cand se mananca ciocolata, de fapt. Greseala pe care toti romanii o fac cu acest dulce

Ne inecam amarul in dulciuri. Un studiu facut in tara noastra arata ca vanzarile la ciocolata sunt din ce in ce mai mari. Pofta nebuna ascunde, insa, cateva aprobleme, spun psihologii. Chiar si asa, dulce ca mierea, cremoasa, cu alune sau amaruie, ciocolata este alegerea la indemana a multora atunci cand simt nevoia de un .

Alimente pentru o viata lunga si sanatoasa. Toti romanii trebuie sa le consume, zilnic

Aceste alimente trebuie consumate pentru o viata lunga si sanatoasa. Toti romanii trebuie sa le consume, zilnic. Care sunt alimentele minune, vedeti in articolul de mai jos. Lista alimentelor benefice pentru organismul uman. Ar trebui consumate in fiecare zi Exista o serie de alimente ce ar trebui consumate in fiecare zi, atat de sanatoase sunt.

Ce se intampla de Boboteaza in Romania. Patriarhia Romana a facut anuntul surpriza

Evenimentele liturgice de la Catedrala Patriarhala, prilejuite de sarbatoarea Bobotezei Domnului din acest an, se vor desfasura in contextul restrictiilor impuse de respectarea regulilor sanitare, a anuntat Patriarhia Romana. Boboteaza in Romania, altfel decat o stim. Anuntul facut de Patriarhia Romana Boboteaza incheie ciclul celor 12 zile ale sarbatorilor de iarna, care se celebreaza pe .

Cand se vor redeschide scolile, de fapt. Florin Citu a facut anuntul chiar azi

Dupa luni intregi in care au invatat online, elevii din Romania se intreaba cand se vor redeschide scolile, de fapt. Florin Citu a facut anuntul mult asteptat de parinti chiar azi. Cand se redeschid scolile Daca initial se vorbea despre intoarcerea elevilor in salile de clasa pe 11 ianuarie, in urma unei analize epidemiologice, autoritatile .

Veste teribila pentru copiii din Romania. Nu se intampla nici in 2021: Guvernul a facut anuntul trist

Statul s-a angajat, statul s-a sustras. Copiii din Romania nu primesc cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021. Amanarea e oficiala, aflam dintr-o ordonanta care a fost oficializata in ultima zi din 2020. Fara sprijin de la Guvern pentru copiii Romaniei: nu vor primi cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021 .

Ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei

Cum toata lumea isi indreapta acum atentia spre imunizarea pentru coronavirus, coordonatorul campaniei a explicat ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei. Cate persoane vor vaccinate pe zi in Romania, imunizarea pentru COVID-19 a cadrelor medicale din linina intai cu lupta impotriva coronavirusului a inceput pe .

Vesti proaste despre Bogdan Stanoevici. Rudele au facut anuntul trist chiar azi

In ultima vreme informatiile legate de starea de sanatate a actorului Bogdan Stanoevici sunt dramatice. Actorul, in varsta de 62 de ani, a fost internat de urgenta, in stare grava. Dupa ce a fost depistat pozitiv pentru covid-19, starea sa de sanatate s-a deteriorat rapid, fiind necesara internarea de urgenta. Medicii anuntau pe 28 decembrie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )