Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gheorghe Dinca are 3 avocati din oficiu. Ce face fiecare si cu cat sunt platiti

Playtech Playtech,
Gheorghe Dinca are 3 avocati din oficiu. Ce face fiecare si cu cat sunt platiti

Gheorghe Dinca are trei avocati din oficiu pentru a-i apara drepturile. Ce face fiecare si care este salariu lor? Primul aparator al lui Dinca a facut o serie de declaratii despre situatia in care se afla acesta si despre faptul ca nu a mai preluat el cazul criminalului pentru ca nu a fost chemat. Ce . continuă pe Playtech

Gheorghe Dinca are televizor in celula si este la curent cu ceea ce se dezbate in presa

Gheorghe Dinca se plange - prin vocea avocatului sau - ca este foarte obosit, iar atunci cand este condus in teren pentru cercetari, i se da apa calda, pentru ca nu exista frigidere. intre timp, surse din.

Avocatul Tonel Pop confirma: Gheorghe Dinca are cel putin un complice. Telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 a fost ars

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a confirmat in exclusivitate la Sinteza Zilei ca telefonul de pe care Alexandra Macesanu cea de-a doua victima a lui Gheorghe Dinca a fost ales. Acel telefonn.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, noi detalii din ancheta: A inceput sa aiba un regret. Am ajuns la concluzia ca spune adevarul

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat la Antena 3 ca acesta a oferit adevarul si ca a fost cooperant dand indicii anchetatorilor, subliniind ca prin aceste lucruri Gheorghe Dinca a inceput.

Noi imagini cu Gheorghe Dinca, la politia din Caracal. Criminalul, fata in fata cu parintii Alexandrei Macesanu

Gheorghe Dinca se afla joi la sediul politiei din Caracal. Este momentul in care criminalul a fost dus la audieri pentru a face marturisiri. O noua descoperire rastoarna cursul anchetei de la Caracal.

Noi imagini cu Gheorghe Dinca, la politia din Caracal

Gheorghe Dinca se afla joi la sediul politiei din Caracal. Este momentul in care criminalul a fost dus la audieri pentru a face marturisiri. O noua descoperire rastoarna cursul anchetei de la Caracal.

Gheorghe Dinca plange in timpul anchetelor. Ce le spune politistilor. Scenele se repeta de cateva ori!

Gheorghe Dinca are remuscari? Un politist din ancheta a declarat ca suspectul plange in timpul anchetelor. Ce le spune oamenilor legii? Gheorghe Dinca plange in timpul anchetelor Din data de 27 iulie, Gheorghe Dinca se afla in arest preventiv. Inculpatul este suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, Olt, dar .

Avocatul familiei Luizei, noi dezvaluiri: Gheorghe Dinca este un criminal in serie. Are o inteligenta iesita din comun

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat ca tactica lui Gheorghe Dinca are la baza o meticulozitate si o finete, subliniind faptul ca acesta cunoaste inclusiv detaliile de ordin.

Perchezitia informatica a telefoanelor din casa lui Gheorghe Dinca ar avea loc marti. Perchezitia, efectuata in prezenta principalului suspect si a avocatului sau

Perchezitia informatica a celor trei telefoane din casa lui Gheorghe Dinca, principalul suspect din dosarul privind crimele in serie din Caracal, se va face maine, in prezenta acuzatului si a avocatului sau, au.

Ce scrie pe Wikipedia despre Gheorghe Dinca. Unele informatii despre criminalul din Caracal sunt false

Gheorghe Dinca are si pagina dedicata pe Wikipedia, in cazul in care erai interesat sa afli cine este cel care a recunoscut ca a ucis si apoi a arsmacelarit doua fete pe care anterior.

Prietenul lui Gheorghe Dinca, audiat de politistii din Caracal

Vecinul caruia Gheorghe Dinca i-a cumparat un telefon este audiat in cursul zilei de joi la sediul Politiei din Caracal. Potrivit anchetei in curs de desfasurare, Gheorghe Dinca ar fi apelat si de pe acel.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )