Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gigi Becali a dat de pamant cu Guvernul: Sunt handicapati. Solutia omului de afaceri

Playtech Playtech,
Gigi Becali a dat de pamant cu Guvernul: Sunt handicapati. Solutia omului de afaceri

Gigi Becali a facut o serie de declaratii controversate privind pandemia de COVID-19, iar despre conducatorii din fruntea tarii a spus ca sunt niste handicapati. Gigi Becali da de pamant cu Guvernul pe tema coronavirusului: Sunt handicapati. Solutia omului de afaceri Gigi Becali s-a enervat in timp ce era in direct la TV si a . continuă pe Playtech

Gigi Becali a rabufnit: Conducatorii nostri sunt handicapati!

Gigi Becali a facut noi declaratii incendiare. Latifundiarul continua discutiile despre politicienii care gestioneaza criza COVID-19 in Romania. Faceti ba spitale in corturi, spune patronul FCSB.

Gigi Becali da de inteles ca FCSB va fi non-combat in meciul cu CFR Cluj: Asa ar fi normal

FCSB CFR Cluj este un meci care ar putea fi decisiv pentru stabilirea campioanei din 2020-2021. Daca ardelenii vor pierde pe Arena Nationala, Craiova ar putea fi campioana cu o victorie in fata Astrei. Iar partida din ultima etapa, CSU Craiova CFR Cluj, ar ramane una fara nicio miza in clasament. Gigi Becali, .

Gigi Becali tuna si fulgera la adresa autoritatilor: Vor sa faca panica, sa distruga popoare! Noi avem in ADN-ul nostru Sfanta Liturghie!

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, a surprins pe toata lumea cu afirmatiile facute cu privire la raspandirea noului coronavirus. Extrem de credincios din fire, milionarul din Pipera considera ca Romania este o tara ortodoxa, iar asta ar impiedica virusul sa le afecteze cetatenilor sanatatea. Ce, Dumnezeu l-a facut pe Dumnezeu cu masca? L-a facut .

Incredibil! Cati bani avea Gigi Becali cand a inceput Revolutia din 89

Gigi Becali a ajuns unul dintre cei mai bogati romani, insa asta nu s-a intamplat peste noapte. Actualul latifundiar a inceput din tinerete sa faca bani si-a urmat scopul fara sa se lase doborat de eventualele piedici si a avut mereu de castigat. Putini romani stiu ca Becali a avut primul contact cu Steaua inaint de Revolutia din 1989.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2718 seconds )