Libnet.ro
UNICEF

15:30

Informatii de ultima ora despre procesul lui Alex Bodi. Ce s-a intamplat azi la tribunal

Playtech Playtech,
Informatii de ultima ora despre procesul lui Alex Bodi. Ce s-a intamplat azi la tribunal

Sunt informatii de ultima ora despre procesul lui Alex Bodi, fostul iubit al Biancai Dragusanu. Ce s-a intamplat azi la tribunal, cititi in articolul de mai jos. Alex Bodi, declaratii despre Bianca Dragusanu. Ce a putut sa spuna despre fosta sa sotie Au aparut informatii de ultima ora despre Alex Bodi, aflat in arest la . continuă pe Playtech

Informatii de ultima ora despre Gabriel Cotabita. Ce a aflat fiica lui de la medici, de fapt

Aela, una dintre fiicele lui Gabriel Cotabita, a anuntat, marti, la Antena Stars, ca tatal sau este inernat in spital, cu COVID-19. Noi informatii despre starea de sanatate a solistului si cum traieste familia aceste momente. Nu avem cum sa mergem sa-l vedem. Informatii despre starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita. Declaratiile fiicei Gabriel .

Informatii de ultima ora despre Bianca Dragusanu si milionarul roman. Ce cadou a primit vedeta, de fapt

Exclusivitatea momentului. Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au fost prinsi impreuna, in Dubai. Cei doi s-au tratat cu o vacanta de lux in Emirate, la inceput de an, unde s-au consolat reciproc in urma idilelor nereusite. Dupa ce zilele trecute au petrecut o seara de neuitat intr-un restaurant de lux, recent, au fost la o .

Anunt de ultima ora despre alocatiile elevilor. Cu cat se maresc, de fapt, in 2021

Desi legea initiala prevedea dublarea acestora, Senatul a votat ca alocatiile copiilor sa fie majorate cu 20% de la 1 ianuarie, apoi sa fie indexate cu rata inflatiei. Anunt de ultima ora despre alocatiile elevilor Asadar, in 2021 nu vor mai fi doua majorari la 1 ianuarie si 1 iulie), fiind aplicata doar cea de .

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Cand ar putea reveni elevii in banci

Redeschiderea scolilor este un subiect de interes pentru milioane de romani, toti asteptand cu sufletul la gura deciziile autoritatilor in acest sens. Din pacate, din cauza pandemiei de COVID-19 toti elevii au avut de suferit, iar conceptul de scoala si educatie creeaza confuzie in randul acestora. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat in cursul serii .

Sosia lui Alex Bodi e senzationala. Cum arata cantaretul din Romania care ii seamana leit

Alex Bodi are o sosie. Multi spun despre cantaretul de muzica populara Marian Vijoi ca el si afaceristul din Medias ar putea fi frati. in plus, au si aceeasi placere, Bianca Dragusanu, despre care interpretul a spus ca ar vrea sa o scoata la cafea. Marian Vijoiu, Alex Bodi din folclor. Sosia afaceristului o apreciaza .

Alex Bodi, prima reactie dupa anuntul Biancai Dragusanu. Afaceristul i-a lasat fara cuvinte pe cei prezenti

Alex Bodi a reactionat la anuntul recent al Biancai Dragusanu. Ce se intampla intre cei doi fosti soti si ce a spus afaceristul la adresa fostei sotii? Alex Bodi, reactie la anuntul surprinzator al Biancai Dragusanu Celebrul afacerist continua sa se implice in viata Biancai Dragusanu. Desi fanii au crezut ca nici macar nu se .

Luptatorul Benny Adegbouyi, in vizita la Alex Bodi. Fostul sot al Biancai Dragusanu se afla in arest la domiciliu

Alex Bodi, aflat in arest la domiciliu in dosarul de proxenetism, s-a bucurat de vizita luptatorului Benny Adegbouyi de Sarbatori. Cei doi s-au fotografiat impreuna in luxoasa vila a lui Bodi. Felicitari.

Alex Bodi nu se intoarce dupa gratii. Fostul sot al Biancai Dragusanu ramane in arest la domiciliu

Alex Bodi ramane in arest la domiciliu. Fostul sot al Biancai Dragusanu a avut vineri termen in dosarul de prostitutie in care este judecat, iar magistratii l-au amanat pentru 18 ianuarie.

in ce stare se afla Elena Udrea, dupa ce a fost infectata cu virusul covid. Vestea de ultima ora

Elena Udrea a fost depistata cu noul coronavirus. Informatia a fost confirmata de apropiatii fostei sefe de Cabinet a lui Traian Basescu pentru WOWbiz. Detalii despre starea sa de sanatate. Elena Udrea, infectata cu virusul COVID-19. in ce stare se afla Elena Udrea ar avea noul coronavirus, ceea ce inseamna ca astazi nu s-ar prezenta .

Donald Trump, mesaj de ultima ora catre sustinatorii sai. Ce le-a transmis acestora dupa apelul facut de Joe Biden

Desi validarea lui Joe Biden urma sa fie doar o formalitate, sustinatorii nemultumiti ai lui Trump au transformat acest eveniment intr-un moment istoric pe care SUA nu ar fi dorit sa si-l aminteasca. Dupa ce grupul de rebeli a luat cu asalt cladirea Capitolului, Joe Biden a facut apel la fostul presedinte pentru a pune .

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )