Libnet.ro
UNICEF

18:00

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte . continuă pe Playtech

Presa straina despre alegerile prezidentiale din Romania. Ce scrie The Guardian despre Klaus Iohannis

Duminica, 10 noiembrie, are loc primul tur al alegerilor prezidentiale. Interesul mare aratat de romanii din diaspora pentru acest scrutin a atras si atentia presei internationale. The Guardian dedica un articol candidatului care are cele mai mari sanse sa intre in turul al doilea: Klaus Iohannis. Romanii din tara si din strainatate sunt chemati duminica, .

Klaus Iohannis, despre alegerile prezidentiale: PSD a avut cel mai prost rezultat din ultimii 30 de ani. A reusit sa ne duca pe toti intr-o stare de disperare

Presedintele Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, va sustine miercuri, incepand cu ora 18,00, o conferinta de presa la sediul central al PNL impreuna cu liderii liberali. De asemenea,.

USR-PLUS anunt de ULTIMA ORA despre turul doi al prezidentialelor. Ciolos: Sustinerea noastra va merge spre Klaus Iohannis Barna: Nu se pune problema sa acordam vreodata sprijin sau vot Vioricai Dancila

Liderii USR-PLUS, Dacian Ciolos si Dan Barna au anuntat, luni, ca il sustin pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale. Sustinerea noastra va merge spre Klaus Iohannis. Sper sa.

Viorica Dancila, scrisoare pentru Klaus Iohannis, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila s-a hotarat sa ii trimita o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care sa ii ceara in mod oficial o dezbatere electorala inainte de turul II al alegerilor.

Gabriela Firea, despre alegerile prezidentiale: Este un succes. Candidatul nostru este in turul doi, vom avea prima femeie presedinte

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, s-a aratat multumita de scorul inregistrat de PSD la primul tur al alegerilor prezidentiale, prin candidatul Viorica Dancila. Firea a spus ca e increzatoare si c?.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Toate informatiile despre ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019 turul I. Unde si cum poti vota

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Alegerile pentru Presedintele Romaniei au loc in data de 10 noiembrie 2019. in cazul in care niciunul dintre candidati nu intruneste majoritatea de voturi valabil exprimate ale.

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis! Ce le transmite romanilor, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale

Ironiile au continuat in dezbaterea la distanta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Candidatul PSD care a intrat in turul II in cadrul alegerilor prezidentiale i-a dat replica presedintelui Romaniei care-si termina acum mandatul. Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis Viorica Dancila a continuat razboiul dintre aceasta si cel de-al doilea candidat la alegerile prezidentiale.

Orban, multumit de votul din Diaspora pentru Klaus Iohannis. Discutii de culise privind strategia PNL in turul doi

Premierul Ludovic Orban s-a declarat multumit de rezultatul obtinut de presedintele Klaus Iohannis in primul tur al alegerilor prezidentiale, in special de rezultatul din Diaspora. Este un rezultat apropiat.

Presedintele sectiei Jean Monnet, unde a votat Klaus Iohannis, va fi amendat. Ce gest a putut sa faca!

Presedintele sectiei de votare de la liceul Jean Monnet din Capitala, acolo unde a votat presedintele Klaus Iohannis, ministrul de Interne Marcel Vela, dar si alti politicieni, le-a.

Klaus Iohannis ii da dreptate lui Dan Barna, in privinta alegerilor anticipate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca alegerile anticipate sunt cea mai buna solutie pe.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )