Libnet.ro
UNICEF

13:31

Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor copiilor. Ce sarcina le-a trasat guvernantilor

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor copiilor. Ce sarcina le-a trasat guvernantilor

Marti, 13 ianuarie, presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret pentru promovarea legii ce va duce la majorarea alocatiilor celor mici. Cu toate astea, chiar si cu promulgarea legii de catre Presedintele Iohannis, lucrurile se bat cap-in-cap, iar oficialii vin cu declaratii contradictorii. Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor copiilor Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a declarat . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, despre demisia lui Ludovic Orban din functia de premier: Nu exclud din start absolut niciun scenariu

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca nu exclude niciun scenariu cu privire la declansarea alegerilor anticipate. Seful statului a fost intrebat intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni daca exclude din start ca premierul Ludovic Orban sa demisioneze din functie, daca nu se ajunge la alegeri anticipate prin motiune de cenzura.

Ce spune Iohannis despre cresterea pensiilor si a alocatiilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut luni o serie de precizari privind cresterea pensiilor si a alocatiilor in acest an, in contextul in care PSD nu ar fi precizat care ar putea fi sursele de finantare.

KLAUS IOHANNIS: Nu cred ca va trece motiunea

ACTUALIZARE - Florin Citu: Nu sunt bani pentru dublarea alocatiilor. Avem bani in buget pentru pensii. --- * ACTUALIZARE - Despre cresterea alocatiilor - E foarte important ca Guvernul sa gaseasca resurse pentru cresterea alocatiilor. --- * ACTUALIZARE - Despre cresterea pensiilor - Este o chestiune analizata de Guvern, dar e dorinta comuna sa crestem pensiile.

Presedintele si Guvernul isi doresc cresterea pensiilor. Iohannis: Acest lucru a fost in repetate randuri subliniat Ce a spus seful statului despre dublarea alocatiilor (VIDEO)

Presedintele Romaniei si premierul Ludovic Orban isi doresc sa creasca pensiile, iar acest lucru a fost in repetate randuri subliniat, a afirmat Klaus Iohannis, luni, la Palatul Cotroceni. Este o.

ALOCATII 2020. Klaus Iohannis pune presiune pe Guvern: Este important sa fie gasite resursele pentru cresterea alocatiilor

Klaus Iohannis pune presiune pe Guvern.

Klaus Iohannis: Nu exista discutii despre remaniere si nici nu simt nevoia unei astfel de discutii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca nu sunt discutii despre o eventuala remaniere a Guvernului Orban ca nici nu simte nevoia unei astfel de discutii.

Klaus Iohannis: Eu imi doresc ca Ludovic Orban sa ramana prim-ministru Presedintele, despre anticipate si propunerea PSD privind guvernul de uniune nationala

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat ca atat Palatul Cotroceni, cat si Victoria isi doresc declansarea de alegeri anticipate, dar chiar si asa a precizat ca nu a discutat cu premierul Ludovic Orban despre po.

Ce sanse da Klaus Iohannis pentru organizarea alegerilor anticipate

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a tinut luni o conferinta de presa in care a explicat ca a trimis la Parlament scrisorile prin care cere convocarea celor doua Camere in sesiune extraordinara pentru angajarea raspunderii Guvernului astfel incat sa se revina la alegeri in doua tururi pentru primari. Seful Statului a vorbit apoi si despre sansele reusita privind organizarea alegerilor anticipate.

Klaus Iohannis, lovitura decisiva pentru alegerea primarilor in doua tururi. Cum ii lasa fara arme pe cei de la PSD

Klaus Iohannis a facut un anunt dur pentru alegerea primarilor in doua tururi. Ce a transmis luni, 20 ianuarie, presedintele? Cei din Partidul Social Democrat au cel mai mult de suferit. Klaus Iohannis, lovitura pentru alegerea primarilor in doua tururi Presedintele Romaniei a anuntat luni, 20 ianuarie, ca a solicitat sesiunea extraordinara pentru alegerea primarilor .

Aresel i-a solicitat presedintelui Klaus Iohannis retragerea decoratiei primarului Dorin Florea

Platforma Aresel a depus la Administratia Prezidentiala o scrisoare prin care ii solicita presedintelui Klaus Iohannis retragerea decoratiei lui Dorin Florea, primarul Municipiului Targu Mures. Dorin Florea a fost decorat in 2011, de catre presedintele Traian Basescu, cu Ordinul Pentru Merit in grad de Cavaler, transmite News. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2247 seconds )