Libnet.ro
UNICEF

06:00

La ce liceu invata Selly si ce parere are despre educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii

Playtech Playtech,
La ce liceu invata Selly si ce parere are despre educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii

Selly, unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania si-a expus parerea in ceea ce priveste educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii, insa el sustine ca acesta este adevarul. La ce liceu invata Selly? Ce crede Selly despre educatia din Romania: Mi se pare ca a fost o conducere foarte proasta Andrei . continuă pe Playtech

Ludovic Orban a vorbit pentru prima data despre demisia din guvern. Ce le-a raspuns jurnalistilor

Ludovic Orban a vorbit pentru prima data despre demisia din guvern, dar nu a dorit sa spuna clar daca demisioneaza de la Palatul Victoria pentru a declansa procedura de organizare a alegerilor parlamentare anticipate. Premierul Romaniei sustine ca anticipatele trebuie sa fie organizate odata cu alegerile locale. Ludovic Orban, despre demisia din guvern: Romania are .

Angela Merkel si Vladimir Putin, intalnire la Moscova pentru a discuta despre criza din Orientul Mijlociu

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin s-au intalnit sambata, la Moscova, pentru a discuta despre actuala criza din Orientul Mijlociu, transmite DPA.

Presedintele Iohannis sustine o declaratie de presa despre tensiunile din Orientul Mijlociu

ACTUALIZARE - Despre situatia romanilor oficiali in Irak, Iohannis a afirmat faptul ca militarii romani au fost relocati intr-o zona sigura, iar dupa calmarea situatiei probabil vor fi relocati --- *ACTUALIZARE - intrebat cum vede amenintarile din partea Garzilor Revolutionare care au spus ca vor lua in vizor toate tarile care gazduiesc baze, Presedintele nu considera ca tara noastra este vizata de aceste amenintari. --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Va asigur sa Romania se coordoneaza permanent in NATO si UE si cu partenerii sai strategici, in primul rand cu SUA. Romania a condamnat escaladarea tensiunilor cauzate de atacul impotriva ambasadei SUA la Bagdad --- Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa. Este prima declaratie a presedintelui de la Palatul Cotroceni in acest an.

Presedintele Iohannis a sustinut o declaratie de presa despre tensiunile din Orientul Mijlociu

ACTUALIZARE - Despre situatia romanilor oficiali in Irak, Iohannis a afirmat faptul ca militarii romani au fost relocati intr-o zona sigura, iar dupa calmarea situatiei probabil vor fi relocati --- *ACTUALIZARE - intrebat cum vede amenintarile din partea Garzilor Revolutionare care au spus ca vor lua in vizor toate tarile care gazduiesc baze, Presedintele nu considera ca tara noastra este vizata de aceste amenintari. --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Va asigur sa Romania se coordoneaza permanent in NATO si UE si cu partenerii sai strategici, in primul rand cu SUA. Romania a condamnat escaladarea tensiunilor cauzate de atacul impotriva ambasadei SUA la Bagdad --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa. Este prima declaratie a presedintelui de la Palatul Cotroceni in acest an.

TRUMP DESPRE PROTESTELE DIN IRAN: Nu poate exista un alt masacru al protestatarilor pasnici

Presedintele american Donald Trump a scris pe Twitter ca, impreuna cu administratia sa, urmareste indeaproape protestele izbucnite in Iran dupa ce Guvernul a recunoscut ca armata a doborat din greseala avionul ucrainean cu 176 de pasageri la bord.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )