Libnet.ro
UNICEF

14:30

Lidia Buble, declaratii de dragoste dupa despartirea de Razvan Simion. Totul a fost facut public

Playtech Playtech,
Lidia Buble, declaratii de dragoste dupa despartirea de Razvan Simion. Totul a fost facut public

Lidia Buble a fost extrem de tacuta in urma despartirii de Razvan Simion. Dar a venit momentul in care artista si-a gasit linistea si se simte mai plina de dragoste decat niciodata. Cui arata iubirea acum? Lidia Buble, declaratii dupa despartirea de Razvan Simion Zvonurile aratau ca cei doi s-au despartit, dar ambii au decis . continuă pe Playtech

Lidia Buble si Razvan Simion au facut impreuna anuntul. Sunt foarte fericita

Lidia Buble a facut un anunt, prin care a lasat fanii cu gura cascata. Acesta pare ca este mai implinita ca niciodata. Despartirea dintre ea si Razvan Simion a fost ca un soc pentru showbiz-ul romanesc. Lidia Buble si Razvan Simion au facut impreuna anuntul. Sunt foarte fericita Lidia, aflata in cadrul emisiunii fostului sau .

Bucurie uriasa pentru Lidia Buble! Artista a dat vestea cea buna. Fanii au felicitat-o imediat

A venit soarele si pe strada Lidiei Buble! Norocul in dragoste s-a dus, dar pe partea profesionala se bucura de cateva reusite imense. Ce i-a anuntat cunoscuta solista pe fanii ei? Bucurie mare pentru Lidia Buble! Ce veste le-a dat fanilor Lidia Buble este din ce in ce mai implinita, dar pe partea profesionala. in .

Cu cine a ajuns sa se iubeasca Maria Constantin, dupa despartirea de Dacian Varga. Detalii bomba despre cel mai nou cuplu din showbiz

Maria Constantin si-a facut aparitia in cadrul unei mega petreceri. Dar nu a fost vazuta singura, ci in tandreturi cu un nou pretendent. Cine este noul barbat din viata cunoscutei cantarete? Noua cucerire a Mariei Constantin Maria Constantin iubeste sa se joacecu focul! Blondina a bifat doua divorturi, ambele cu scandal, s-a implicat in relatii .

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )