Libnet.ro
UNICEF

06:00

Liviu Dragnea, atac direct la Viorica Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea, atac direct la Viorica Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo

Pe toata durata campaniei electorale, au existat zvonuri potrivit carora relatia dintre Liviu Dragnea si Viorica Dancila s-ar fi racit. Acum, liderul PSD face declaratii care lasa loc de multe interpretari. Liviu Dragnea sustine ca activitatea premierului Viorica Dancila va fi analizata dupa alegeri. Nu doar sefa Guvernului ar fi vizata, ci toti ministrii care, [] . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea: Viorica Dancila a fost un premier bun. Sa nu uite pentru ce a fost pusa acolo

Liviu Dragnea a declarat ca Viorica Dancila a fost un premier bun pana acum, dar nu trebuie sa uite de ce a fost pusa la Guvern. intrebat la Adevarul Live in ce relatii este cu Viorica Dancila, Liviu.

Liviu Dragnea, atac la Iohannis: Cel mai mare mut pe care l-a dat politica romaneasca a inceput sa faca galagie / Si-ar dori ca Romania sa o duca rau doar sa nu aiba dreptate PSD (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat, duminica, un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis cu ocazia discursului sustinut la mitingul PSD de la Targoviste. Am auzit si ati auzit si.

Viorica Dancila a fost huiduita si la Novaci, in judetul Gorj

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, in timpul vizitei in orasul Novaci, judetul Gorj, unde a participat la Festivalul Pastoresc Urcatul Oilor la Munte, transmite Mediafax. Senatorul liberal Florin Citu, prezent si el la festival, spune ca Viorica Dancila avea in program sa tina un discurs pe scena, in fata celor 6. 000 de oameni participanti la eveniment, insa a renuntat dupa ce a vazut ca nu este bine primita.

UPDATE Viorica Dancila a fost huiduita si la Novaci, in judetul Gorj/ Printre protestatari se aflau membri USR PLUS

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, in timpul vizitei in orasul Novaci, judetul Gorj, unde a participat la Festivalul Pastoresc Urcatul Oilor la Munte, transmite Mediafax. Senatorul liberal Florin Citu, prezent si el la festival, spune ca Viorica Dancila avea in program sa tina un discurs pe scena, in fata celor 6. 000 de oameni participanti la eveniment, insa a renuntat dupa ce a vazut ca nu este bine primita. UPDATE Printre protestatari se aflau si membri USR-PLUS, potrivit unor imagini postate de Dragos Pislaru, candidat PLUS.

Dragnea, despre proces: Nu am emotii, pentru ca sunt nevinovat. Multi leaga sentinta de rezultatul votului. CCR trebuia sa judece o speta destul de clara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, la Adevarul Live, despre procesul de la Curtea Suprema, in care isi va afla sentinta a doua zi dupa alegerile europarlamentare. Am vazut ca multi leaga sentinta de rezultatul votului. Nu se mai feresc: se asuma ca sunt decizii politice, a spus liderul PSD, care a avut un mesaj cu subinteles si pentru premierul Viorica Dancila: Sa nu uite de a fost pusa acolo.

Viorica Dancila: PNDL a fost cat se poate de eficient, finantarile trebuie continuate

Premierul Viorica Dancila lauda eficienta Programului National de Dezvoltare Locala lansat in timpul guvernarii PSD. Prezenta in judetul Brasov,unde i-a fost prezentat un obiectiv realizat cu astfel de.

Viorica Dancila, primita cu proteste la Rasnov (VIDEO)

Primul ministru Viorica Dancila a fost intampinata cu huiduieli la Rasnov, unde are loc deschiderea santierului pentru autostrada A3.

VIDEO Viorica Dancila, huiduita la Novaci desi a stat izolata. Premierul a asistat la Urcatul oilor in munte

Viorica Dancila a fost prezenta, duminica, 19 mai, alaturi de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, si ministrul Padurilor si Apelor, Ioan Denes, la manifestarea Urcatul oilor la munte, desfasurata in localitatea gorjeana Novaci, unde cresterea oilor reprezinta principala ocupatie a locuitorilor. in zona, s-au aflat forte impresionante de jandarmi, coordonate de seful Jandarmeriei Gorj.

VIDEO Viorica Dancila, huiduita la Novaci, desi a stat izolata. Premierul a asistat la Urcatul oilor in munte

Viorica Dancila a fost prezenta, duminica, 19 mai, alaturi de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, si ministrul Padurilor si Apelor, Ioan Denes, la manifestarea Urcatul oilor la munte, desfasurata in localitatea gorjeana Novaci, unde cresterea oilor reprezinta principala ocupatie a locuitorilor. in zona, s-au aflat forte impresionante de jandarmi, coordonate de seful Jandarmeriei Gorj.

Cand afla Liviu Dragnea sentinta in Dosarul angajarilor fictive

Judecatorii de le Curtea Suprema au stabilit data de 27 mai 2019 pentru pronuntarea sentintei in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea este inculpat. Liderul PSD a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni cu executare, decizia nefiind definitiva. Luni, 20 mai, la Curtea Suprema s-a judecat [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2074 seconds )