Libnet.ro
UNICEF

18:15

Marius Elisei, primele declaratii dupa impacarea cu Oana Roman. De ce a acceptat sa se intoarca acasa

Playtech Playtech,
Marius Elisei, primele declaratii dupa impacarea cu Oana Roman. De ce a acceptat sa se intoarca acasa

Marius Elisei a facut primele declaratii dupa impacarea cu Oana Roman ce a avut loc in preajma sarbatorilor de iarna. De ce a acceptat barbatul sa se intoarca acasa? Marius Elisei, primele declaratii dupa impacarea cu Oana Roman Oana a trecut prin cea mai grea perioada a vietii sale, caci a luat hotararea de a . continuă pe Playtech

Denisa Tanase de la Bambi, primele declaratii dupa SCANDALUL drogurilor din parfum

Bomba de presa in care era anuntata vanzarea in buricul Brasovului, pe strada Republicii, a unor parfumuri cu cannabis, se pare ca se dezumfla, incet-incet. Ce au constatat autoritatile, dar si ce spune .

CE NE-AU MAI PACALIT CU DIVORTUL! Iata ADEVARATUL MOTIV pentru care Oana Roman si Marius Elisei nu s-au mai despartit: E HALUCINANT!

Oana Roman si Marius Eliseiau fost la un pas de divort, la sfarsitul anuluitrecut, dar magiaSarbatorilori-a dus la sentimente mai bune si la impacare, in cele din.

INCENDIAR! OANA ROMAN, prinsa in fapt cu MARIUS ELISEI! incercau sa o faca pe ascuns! I-a luat mana si... GALERIE FOTO)

Desi s-a despartit de sotul ei dupa sapte ani de relatie, Oana Roman a tinut sa arate tuturor ca nu exista un conflict intre cei doi. Mai mult, in fata camerelor de filmat, Oana Roman s-a sarutat cu.

Lacrimi in SHOWBIZ! Oana Roman, iN DOLIU: Sper ca acolo sus sa-ti gasesti linistea! E TRAGEDIA MOMENTULUI

Printre vedetele care au regretat moartea Cristinei Topeascu se numara si Oana Roman. Ea a povestit cum i-a luat apararea intr-o disputa urata care s-a petrecut la scurt timp dupa moartea comentatorului.

Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Primele declaratii

Se pare ca barbatul care ar fi vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Iata primele declaratii! Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara intalnirea celor doi a avut loc chiar in a doua zi de Craciun, la o cafea, cel mai probabil pentru .

Simona Halep Ajla Tomljanovic, in turul 2 la Adelaide. Primele declaratii ale sportivei inainte de meci

Simona Halep 28 de ani, locul 4 WTA) joaca marti, 14 ianuarie, in turul 2 al turneului din Adelaide, impotriva australiencei Ajla Tomljanovic 26 de ani, locul 52 WTA). Sportiva din Constanta a facut primele declaratii inainte de primul meci din cadrul competitiei care a fost introdusa in premiera in circuitul WTA. Simona Halep .

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )