Libnet.ro
UNICEF

23:30

Milionarul roman care i-a dat bani lui Donald Trump. Cum a fost posibil ca fostul presedinte sa fie finantat

Playtech Playtech,
Milionarul roman care i-a dat bani lui Donald Trump. Cum a fost posibil ca fostul presedinte sa fie finantat

Acesta este milionarul roman care i-a dat bani lui Donald Trump. Cum a fost posibil ca fostul presedinte sa fie finantat. Despre ce personaj este vorba, cititi in articolul de mai jos. Un roman din America a facut declaratii incendiare. A finantat campania electorala a lui Donald Trump Un milionar roman i-a dat bani lui . continuă pe Playtech

Informatii de ultima ora despre Bianca Dragusanu si milionarul roman. Ce cadou a primit vedeta, de fapt

Exclusivitatea momentului. Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au fost prinsi impreuna, in Dubai. Cei doi s-au tratat cu o vacanta de lux in Emirate, la inceput de an, unde s-au consolat reciproc in urma idilelor nereusite. Dupa ce zilele trecute au petrecut o seara de neuitat intr-un restaurant de lux, recent, au fost la o .

Cel mai batran sportiv roman care a invins covid. Cum a trecut multiplul campion peste momentele cumplite, la 86 de ani

El este cel mai batran sportiv roman care a invins covid. Cum a trecut multiplul campion peste momentele cumplite, la 86 de ani, vedeti in articolul de mai jos. Un sportiv roman de 86 de ani a invins virusul ucigas. Are la activ nu mai putin de 24 de tiluri nationale El este cel mai .

Primul roman care a ajuns in America. A scris istorie si a deschis drumuri pentru noi

S-a aflat cine este primul roman care a ajuns in America. A scris istorie si a deschis drumuri pentru noi toti. Cine este deshizatorul de drumuri pe taramul fagaduintei, vedeti in articolul de mai jos. Cine este primul roman care a ajuns in America? Acesta ar fi fost sechestrat si ar fi avut parte de .

Alex Gavan, primul roman care urca iarna pe varful K2: Cea mai mica degeratura ar insemna sfarsitul expeditiei

Alpinistul Alex Gavan vrea sa puna piciorul acolo unde niciun roman nu a ajuns pe timp de iarna: Pe varful K2. Stirea ca romanul escaladeaza al doilea varf ca marime din lume, in premiera in sezonul de iarna si fara supliment de oxigen, face inconjurul lumii. Acesta a povestit pentru Antena 3, in Editia Speciala de duminica, cu ce provocari se confrunta pe munte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )