Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mirabela Dauer a rabufnit, in direct, la TV. Sunt suparata! Din cauza lor, stau in casa!

Playtech Playtech,
Mirabela Dauer a rabufnit, in direct, la TV. Sunt suparata! Din cauza lor, stau in casa!

Mirabela Dauer a facut declaratii despre ingrijorarea sa principala din aceste vremuri. Ce a spus cunoscuta artista despre situatia dramatica in care se afla Romania? Mirabela Dauer nu mai suporta situatia din Romania. Din cauza lor, stau in casa! Cunoscuta artista este extrem de suparata din cauza a ceea ce se intampla in tara noastra. continuă pe Playtech

Mirabela Dauer a rabufnit in direct: Mesajul plin de revolta al artistei

In plina criza pandemica, vedetele iau atitudine fata de derapajele care ne pun viata in pericol. Este si cazul Mirabelei Dauer care a rabufnit, in timpul unei emisiuni tv. Vedeta nu a mai suportat si a spus.

Mirabela Dauer, mesaj dur pentru toti romanii. Ce a transmis, in direct, la TV

Indragita cantareata Mirabela Dauer a transmis, intr-o interventie televizata, un mesaj dur tuturor celor care nu respecta normele impuse de autoritati pentru a preveni raspandirea virusului mortal, care face, pe zi ce trece, tot mai multe victime. Mirabela Dauer, mesaj dur pentru romani Cantareata a rabufnit in direct! Mireabela Dauer a spus, intr-un moment de .

Lili Sandu a rabufnit: Un tata nu isi poate tine copilul in brate din cauza unor reguli

Cantareata romana Lili Sanduurmeaza sa devina mamica pentru prima oara peste aproximativ o luna. Vedeta a rabufnit pe retelele de socializare din cauza anumitor reguli impuse de autoritatile.

Ursii polari ar putea disparea in 80 de ani din cauza topirii excesive a ghetii

Ursii polari sunt in mare pericol din cauza incalzirii globale. Acestia ar putea disparea in 80 de ani, dupa cum avertizeaza un studiu. Topirea excesiva a ghetii le determina pe aceste animale sa vina pe us.

Serial Netflix anulat din cauza unui personaj gay. Ce s-a intamplat este de necrezut

Netflix a decis sa anuleze productia unui serial in Turcia, ca raspuns la presiunile venite din partea autoritatilor turce care solicitau scoaterea din scenariul serialului a unui personaj gay. Asadar, filmarile la serialul If Only au fost anulate din cauza unui personaj LGBT. Serial Netflix anulat din cauza unui personaj gay Cel care a facut .

Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei. Mihai Bobonete a facut anuntul trist

Indragitul actor Mihai Bobonete a facut anuntul trist! Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei de coronavirus. Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei Filmarile pentru seriale au fost sistate in martie, odata cu decretarea starii de urgenta. Printre productiile afectate s-a numarat si Las Fierbinti, lucru care a .

O femeie perfect sanatoasa a murit din cauza coronavirusului imediat dupa ce si-a nascut fetita

O femeie de 35 de ani din statul american Minnesota a murit din cauza coronavirusul imediat dupa ce si-a nascut prematur fetita. Tanara mamica era perfect sanatoasa pana sa fie infectata cu noul coronavirus.

Ana Maria a murit la 36 de ani in Italia, din cauza unei tumori. Drama romancei nu s-a sfarsit insa nici dupa moarte: Doamne, ce trist!

Ana Maria D. , avea doar 36 de ani, cand s-a stins din viata, recent, intr-un spital din Genova, Italia, din cauza unei tumori. Povestea romancei este de-a dreptul sfasietoare. Mama a doi copii - un baiat de 11.

Ministrul Muncii propune somaj tehnic pentru angajatii unitatilor inchise din cauza COVID-19. Ce presupune initiativa

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, va propune in sedinta de Guvern de miercuri dupa amiaza, de la ora 17. 00, somaj tehnic pentru angajatii unitatilor inchise din cauza crizei COVID-19. Mai exact, ministrul.

Ursii polari ar putea disparea in urmatorii ani, din cauza incalzirii globale. Avertismentul ingrijorator lansat de cercetatori

Aproape toti ursii polari ar putea disparea in urmatorii 80 de ani, din cauza incalzirii globale. Cercetatorii au ajuns la acest scenariu sumbru, dupa ce au analizat cea mai mare amenintare cu care se confrunta in prezent ursii polari: disparitia progresiva a habitatului lor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )