Libnet.ro
UNICEF

17:01

Motivul pentru care Simona Halep s-a retras din turneul de la Toronto. A tinut sa se afle de la ea!

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Simona Halep s-a retras din turneul de la Toronto. A tinut sa se afle de la ea!

Simona Halep a decis sa se retraga din turneul de la Toronto, dupa primul set al meciului pe care l-a avut cu jucatoarea ceha de tenis Marie Bouzkova. Sportiva a facut primele declaratii pe seama acestui subiect, din care reiese ca motivele ei sunt bine intemeiate. De ce a renuntat Simona Halep la turneul de . continuă pe Playtech

Motivul pentru care Andreea Balan merge la psiholog. A schimbat de doua ori terapeutul pana acum

Cantareata Andreea Balan a vorbit despre importanta psihologului in viata ei si motivul care a determinat-o sa schimbe pana acum terapeutul de doua ori. Ea a facut dezvaluiri importante, scotand la iveala lucruri pe care putini le stiau despre ea. Andreea Balan, despre importanta psihologului Cantareata Andreea Balan pune mare pret pe linistea ei, motiv .

Motivul pentru care Maria Constantin a lipsit de la inmormantarea lui Marcel Toader. Macar acum, ar fi putut trece peste asta

Marcel Toader a murit pe 3 august, in urma unui infarct. in data de 7 august, afaceristul a fost condus de familie si apropiati pe ultimul drum. La funeralii a participat doar una dintre cele 6 sotii, Raluca, desi erau asteptate si celelalte neveste. Ce gest a facut Maria Constantin si motivul pentru care l-a .

Simona Halep a abandonat meciul din sferturile Rogers Cup dupa un set, din cauza unor probleme medicale

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a abandonat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Toronto, din cauza unor probleme medicale, retragandu-se de pe teren dupa primul set al meciului cu cehoaica.

Simona Halep s-a retras de la Rogers Cup, accidentare la glezna stanga

Jucatoarea romana de tenis, Simona Halep, a decis sa abandoneze dupa pierderea primului set al sfert.

Punct magic pentru Simona Halep, la Rogers Cup. Spectatorii au fost la picioarele ei

Simona Halep continua sa surprinda! Campioana noastra s-a calificat in turul III din cadrul turneului de la Toronto, dupa o partida de mai bine de doua ore. Halep a trecut victorioasa peste americanca. Halep s-a calificat in tuul III al turneului din Toronto Partida de doua ore si jumatate dintre Jennifer Brady si Simona Halep .

LOVITURA pentru Simona Halep! Incredibil ce va pati la ultimul meci! E anuntul momentului

Simona Halep a fost programata de organizatorii Rogers Cup sa joace sambata ultimul mecial zilei, un lucru care nu este pe placul romancei. Astfel,Simona Halepva juca sambata dimineat.

Simona Halep paraseste accidentata turneul de la Toronto

Pentru Simona Halep aventura la turneul Rogers Cup de la Toronto s-a incheiat in sferturile de finala.

Adversara inedita pentru Simona Halep in sferturi la Toronto

Calificata intre cele mai bune opt jucatoare de la Rogers Cup, Simona Halep a scapat de o intalnire cu Jelena Ostapenko.

Forbes: Simona Halep, locul 4 in topul celor mai bine platite sportive ale lumii

Simona Halep se afla pe locul al patrulea in clasamentul celor mai bine platite sportive ale lumii, dat publicitatii de revista americana Forbes, in care prima pozitie este ocupata de americanca Serena Williams.

WTA Toronto: Simona Halep vs Jennifer Brady, al doilea meci de pe terenul central (in jurul orei 19:30)

Simona Halep, locul 4 WTA si detinatoarea trofeului, va evolua cu americanca Jennifer Brady, locul 76 WTA, venita din calificari, in turul al doilea, in care romanca a fost direct acceptata, in calitate de cap de serie numarul 4. Meciul va fi al doilea de pe terenul central, dupa confruntarea Karolina Pliskova Cehia, cap de serie numarul 3) Alison Riske SUA), programata la ora 18. Partida va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )