Libnet.ro
UNICEF

21:45

Pensii 2020. Cu cat vor creste, de fapt, pensiile in acest an. S-a aflat acum

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Cu cat vor creste, de fapt, pensiile in acest an. S-a aflat acum

Dupalupte seculare si dupa foarte multele declaratii contradictorii din partea membrilor Guvernului Orban, astazi aflam ca pensiile s-ar putea mari, dar nu cu procentul dorit de Orban si nici cu cel dorit de Ministrul de Finante. Pensii 2020. Cu cat vor creste, de fapt, pensiile in acest an Dupa multe dezbateri si multe controverse, aflam . continuă pe Playtech

Surse: Cu cat vor creste, de fapt pensiile si alocatiile copiilor din septembrie. Ce se intampla cu salariile profesorilor

Alocatiile vor creste cu doar 15% din luna septembrie, conform unor surse guvernamentale, si tot cu 15% ar urma sa se majoreze si punctul de pensie.

Recalcularea pensiilor 2020. Se dau bani mai multi pentru pensionari. Cat vor primi in plus 300.000 de romani

Veste buna pentru pensionari! Peste 300. 000 de varstinici vor primi mai multi bani la indemnizatia lunara meritata. Cum se va face recalcularea 2020. Recalculare pensii 2020 Modificari pentru pensionari! Recalcularea pensiilor este aproape finalizata de Casa Nationala de Pensii Publice care a adus mai multi bani pentru aproape 300. 000 de varstinici. CNPP vine cu informatia .

Alocatii 2020. Rasturnare de situatie: cat si de cand vor creste alocatiile copiilor

Dupa ce au fost puse sub semnul intrebarii multa vreme, potrivit unor surse guvernamentale, citate de Antena 3, alocatiile vor creste cu doar 15% din luna septembrie si tot cu 15% ar urma sa se majoreze si punctul de pensie. in schimb, cresterea salariilor profesorilor, tot de la 1 septembrie, potrivit grilei din 2022, are .

Pensii 2020. Veste buna pentru sapte milioane de romani. Ce se intampla cu banii lor de pensie

Cele sapte milioane de romani care incaseaza pensii de la stat, au primit o veste buna. Valoarea activelor aflate in administrare la nivelul sistemului de pensii private este in crestere in acest an, fata de anul anterior. Pensii 2020. Veste buna pentru sapte milioane de romani. Ce se intampla cu banii lor de pensie in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2654 seconds )