Libnet.ro
UNICEF

08:00

Pensii 2020. Dezastru pentru pensionari! Ce se intampla, de fapt, cu banii de pensii

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Dezastru pentru pensionari! Ce se intampla, de fapt, cu banii de pensii

Exista multe informatii contradictorii cand vine vorba de pensiile romanilor, cel putin in ultima perioada. Declaratii contradictorii, unele lipsite de fond, promisiuni facute de guvernanti care s-ar putea sa nu fie onorate in situatia actuala, si toate in detrimentul pensionarilor romani. Bugetul pe 2020 s-ar putea sa nu poata sustine plata pensiilor La finele lunii . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Mii de pensionari primesc mai putini bani. Ce romani sunt afectati

Nou anunt pentru pensionari! Mii de romani primesc mai putini bani decat inainte. Ce categorie de pensionari este afectata? Pensii 2020. O categorie de romani primeste mai putini bani Pensia de seviciu din Ministerul Afacerilor Interne a coborat la 4. 858 de lei brut lunar in prima parte a anului curent si este cu aproximativ 106 .

Pensii 2020. Ce ii asteapta pe acesti romani la pensie, dupa 20 de ani de munca

Grupa de varsta 65+ ocupa locul opt in UE in ceea ce priveste riscul de saracie, dar Romania se afla pe primul loc in UE la riscul de saracie la grupa de varsta 16-64 de ani, potrivit Eurostat. Pozitionarea tarii noastre printre primele locuri ale clasamentului ar putea sa-i infatiseze pe varstnici sub nivelul marii, .

Atentie romani, anunt important despre pensii. Metoda noua pentru recalcularea pensiilor. Cum intram in lumea civilizata

Un nou anunt important despre pensiile romanilor a fost facut de catre Ministru Muncii, Violeta Alexandru. O noua metoda de recalculare va intra in actiune. Care este noua metoda de recalculare a pensiilor. Un anunt important de care romanii trebuie sa stie. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru vorbeste despre marirea pensiilor. Nu este vorba despre celebra majorare .

Anunt de ultima ora de la Banca Transilvania: se intampla cu banii tai cand vrei sa-i scoti din banca

Dupa un scandal destul de serios, Banca Transilvania a venit cu un anunt important pentru clienti. BT incearca sa explice ce se intampla cu banii tai. Pe 22 iulie s-a aflat ca Banca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )