Libnet.ro
UNICEF

07:00

Pericol iminent pentru toti pensionarii din Romania. Ce se intampla cu sistemul de pensii in 2020

Playtech Playtech,
Pericol iminent pentru toti pensionarii din Romania. Ce se intampla cu sistemul de pensii in 2020

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii trage cateva semnale de alarma cu privire la sistemul actual de pensii din Romania, care se afla intr-un pericol iminent generat de scaderea numarului actual de persoane care sunt inscrise in campul muncii. Ministrul Muncii, ultimele declaratii despre pensii Subiectul pensiilor este unul despre care liberalii discuta intens inca de cand . continuă pe Playtech

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Violeta Alexandru: Pericol iminent la pensii. Ministrul anunta posiblitatea cresterii cotizatiilor la Pilonul 2

Sistemul de pensii se afla intr-un pericol iminent in conditiile scaderii simtitoare a numarului persoanelor active, astfel ca populatia trebuie incurajata sa economiseasca bani pentru pensie prin sistemul de pensii administrat privat, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Ministrul considera ca Pilonul 2 confera mai multa siguranta contribuabililor datorita trasabilitatii banilor si transparentei, iar marirea contributiilor nu este exclusa.

Ministrul Muncii: La pensii avem pericol iminent, numarul persoanelor active descreste simtitor. Nu exista o problema grava a lipsei de forta de munca

Sistemul de pensii se afla intr-un pericol iminent in conditiile scaderii simtitoare a numarului persoanelor active, astfel ca populatia trebuie incurajata sa economiseasca bani pentru pensie prin sistemul de pensii administrat privat, care confera mai.

Business report: Criza fortei de munca, cea mai mare provocare din 2020 pentru mediul de afaceri din Romania; Afacere romaneasca: Electrica primeste mai mult de jumatate din energia hidro, cea mai ieftina din tara, pentru consumul reglementat; Romania se

Europenii schimba avionul cu trenul, ca sa salveze planeta. Tot mai multe tari extind reteaua de trenuri de noapte, ca urmare a cererii masive. Un absolvent de ASE si-a lasat afacerea din Bucuresti si a mers la sat ca sa aduca legume bio in supermarketuri. Povestea lui Tudor Stanciu, oraseanul care planteaza craite langa cultura de varza bio.

Avertismentul unuia dintre cei mai cunoscuti medici din Romania: Pe ambalajul petardelor ar trebui sa scrie ca pot produce mutilari. Utilizarea acestor pocnitori de mizerie ar trebui interzisa pentru publicul larg

Pe ambalajul petardelor ar trebui sa apara avertismentul ca pot produce mutilari, la fel cum ambalajele pachetelor de tigari sunt marcate cu avertismente in legatura cu riscurile pentru sanatate la care se expun fumatorii, afirma medicul Dan Grigorescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica si Reconstructiva de la Spitalul Judetean din Brasov si unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi plasticieni din Romania. Medicul brasovean face de asemenea apel ca utilizarea acestor pocnitori de mizerie sa fie interzisa pentru publicul larg. Un barbat din Iasi a murit dupa ce si-a bagat o petarda aprinsa in gura. De ce a recurs la acest gest.

Doliu in presa din Romania! Un cunoscut jurnalist s-a stins din viata de Craciun

Doliu in presa din Romania! Mihai Creanga, jurnalistul care a condus Romania Libera, a murit de Craciun, la varsta de 77 de ani.

Mesajul ministrului Sanatatii dupa moartea pacientei de la Floreasca: in niciun spital din Romania nu trebuie sa mai avem parte de o asemenea experienta traumatizanta

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, spune, dupa moartea pacientei care a fost arsa in sala de operatie la Spitalul Floreasca, ca spera sa invatam cu totii din acest episod tulburator, ca pe viitor, in niciun spital din Romania, sa nu mai avem parte de o asemenea experienta traumatizanta.

Copiii Craciunului: 500 de bebelusi s-au nascut in maternitatile din Romania pe 25 decembrie

Cinci sute de bebelusi s-au nasut in maternitatile din Romania in prima zi de Craciun, informeaza Stirile Pro Tv. Bebelusii au fost primiti cu multe surprize de parinti si.

Rares Bogdan, despre desfiintarea Sectiei Speciale pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie: Sa nu sarim ca naivii

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a sarit in apararea ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, dupa desfiintarea Sectiei Speciale pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie.

Ministrul Muncii: Sistemul actual de pensii este intr-un pericol iminent. Vrem sa crestem contributia la pensiile private

Sistemul actual de pensii publice este intr-un real si iminent pericol, considera ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sugerand ca ia in calcul c resterea contributiilor la Pilonul II pensiile private obligatorii).

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )