Libnet.ro
UNICEF

07:30

Rasturnare de situatie in ancheta de la Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dinca anchetatorilor si care etapa va fi amanata

Playtech Playtech,
Rasturnare de situatie in ancheta de la Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dinca anchetatorilor si care etapa va fi amanata

Gheorghe Dinca, suspectul in cazul rapirilor din Caracal, a ajuns in noaptea de joi spre vineri din nou in fata anchetatorilor pentru audieri. De aceasta data, el s-a aflat la sediul central DIICOT, unde a facut declaratii despre cele intamplate cu tinerele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Ce a spus de aceasta data Gheorghe Dinca . continuă pe Playtech

Marturia care rastoarna cazul de la Caracal. Fiica lui Gheorghe Dinca, prima reactie

Marturia care rastoarna cazul de la Caracal. Maine vor fi declaratii, a spus fiica lui Gheorghe Dinca pentru Antena 3. Femeia neaga ca a fost implicata intr-o retea de trafic de.

Filmul crimelor din Caracal. Traseul lui Gheorghe Dinca din ziua disparitiei Alexandrei, refacut pas cu pas

Potrivit unor capturi video, date publicitatii, Gheorghe Dinca a ajuns in zona pietei din Caracal, cu masina proprie, pe 24 iulie la ora 08:40. Acesta este surprins in fata unui hotel unde isi parcheaza.

Imagini dinainte si dupa tragedia din Caracal. Ce facea Gheorghe Dinca cand fata suna la 112

Antena 3 a prezentat imagini in exclusivitate cu Gheorghe Dinca, in timp ce incerca sa scape de bijuteriile Alexandrei Macesanu. Imaginile sunt din jurul orei 8 dimineata. Acesta s-a indreptat spre centrul.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Seful DIICOT: BUTOIUL din curtea lui Gheorghe Dinca este de fapt un ARZATOR IMPROVIZAT (VIDEO)

Procurorul-sef DIICOT, Felix Banila, a declarat, miercuri, ca criminalul de la Caracal avea in curte un arzator improvizat.

Primele imagini cu monstrul din Caracal la INML. Gheorghe Dinca a iesit din institutie. Expertiza medico-legala va incepe pe 9 august

Monstrul din Olt a fost adus la INML pentru expertiza psihiatrica, in urma cu putin timp. Acesta este si pretextul pentru care nu este perchezitionata casa lui. De duminica nu a mai intrat nimeni.

Primele imagini cu monstrul din Caracal la INML. Gheorghe Dinca, huiduit de oameni

Monstrul din Olt a fost adus la INML pentru expertiza psihiatrica, in urma cu putin timp. Acesta este si pretextul pentru care nu este perchezitionata casa lui. De duminica nu a mai intrat nimeni.

DIICOT: Au fost gasite noi fragmente osoase si probe biologice in casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au gasit, vineri dupa-amiaza, in casa din Caracal a lui Gheorghe Dinca, noi fragmente osoase si probe biologice si au confirmat ca telefonul Alexandrei a fost gasit in urma indicatiilor date de Dinca.

Exclusiv surse din ancheta: Oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca sunt ale unei fetite cu varsta intre 12 si 17 ani

Update: Informatii de ultima ora oferite in exclusivitate de Antena 3. Potrivit surselordin ancheta oasele calcinate gasitela Gheorghe Dinca sunt umane, au apartinut unei fetite cu varsta intre 12.

Femeia care il stia pe Gheorghe Dinca de o viata: Tatal sau s-a spanzurat

Apar noi informatii socante in cazul ororilor de la Caracal. Tatal lui Gheorghe Dinca s-ar fi spanzurat, sustine o vecina, care a povestit, pentru Antena 3, ca a fost colega de scoala si prietena de.

Exclusiv surse din ancheta: Oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca sunt umane, posibil sa apartina unui copil

Update: Informatii de ultima ora. Potrivit surselordin ancheta oasele gasite la Gheorghe Dinca sunt umane, apartin unei persoane cu talie mica, subtire, posibil copil. Se inventariaza varsta. Urmeaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )