Libnet.ro
UNICEF

00:07

Referendum 26 mai. Klaus Iohannis a chemat partidele ca sa-i spuna ce stiau deja toti romanii de la TV

Playtech Playtech,
Referendum 26 mai. Klaus Iohannis a chemat partidele ca sa-i spuna ce stiau deja toti romanii de la TV

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa dupa incheierea primei runde de consultari cu liderii partidelor parlamentare. Seful statului a chemat azi la Palatul Cotroceni reprezentantii PNL, USR, PMP, UDMR si ai grupului parlamentar al minoritatilor nationale altele decat cea maghiara). Toti cei prezenti i-au spus presedintelui ca sunt de acord cu ideea convocarii referendumului [] . continuă pe Playtech

KLAUS IOHANNIS: Am foarte multa deschidere pentru consultarile cu partidele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, ca are foarte multa deschidere pentru consultarile cu partidele si ca i se pare ciudat sa refuzi o oferta la dialog cu presedintele Romaniei.

Klaus Iohannis, consultari cu partidele parlamentare pe tema situatiei din justitie

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis are consultari cu UDMR. Din delegatia UDMR fac parte Kelemen Hunor, Cseke Attila, Ambrus Izabella, Csoma Botond. De la 18. 15 este programat Grupul parlamentar al.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu Opozitia: Toti cei care au participat isi doresc referendum. Asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca

Toate partidele de Opozitie sustin referendumul pe Justitie propus de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a declarat ca asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca. Indiferent de optiunile politice, cu totii ne dorim o Romanie cu o justitie indepenenta, dreapta, scoasa de sub influenta politicului, a mai spus Iohannis.

Ludovic Orban, dupa consultarile cu Klaus Iohannis: PNL este alaturi de presedintele Romaniei si va sustine cu toata forta acest referendum

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, dupa discutiile cu Klaus Iohannis, ca partidul pe care il conduce va sustine cu toata forta referendumul anuntat de presedinte. Atacul infractorilor asupra.

Klaus Iohannis lanseaza o noua carte. Iata despre ce este vorba!

Klaus Iohannis lanseaza o noua carte luna aceasta. Este al treilea volum lansat in ultimii 5 ani. Iata despre ce este vorba in cea mai recenta creatie a presedintelui Romaniei! .

Klaus Iohannis lanseaza o noua carte

Klaus Iohannis raspunde celor mai importante intrebari despre Uniunea Europeana intr-o noua carte: EU. RO un dialog deschis despre Europa Cea de-a treia carte a Presedintelui Klaus Iohannis, EU.

Punctajul pe care Klaus Iohannis li l-a facut liberalilor in trei ore de discutii in cerc restrans

Klaus Iohannis face strategie comuna de campanie cu liberalii, seful statului promitandu-le ca va participa la mitingurile pe care le vor face pentru referendumului. Presedintele nu este insa tocmai multumit de implicarea tuturor liderilor PNL in campanie. in intalnirea pe care a avut-o cu mai multi liberali, marti seara, el a reprosat ca se vorbeste pe mai multe voci si nu toti trag cum ar trebui inainte de alegeri.

Klaus Iohannis nu spune ce urmeaza dupa consultarile pe tema situatiei din Justitie

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis are consultari cu UDMR. De la 18. 15 este programat Grupul parlamentar al minoritatilor nationale. ----------------- UPDATE - Consultarile presedintelui Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Tentatiile si deciziile populiste afecteaza responsabilitatea in politicile economice

Responsabilitatea in politicile economice are de suferit de pe urma tentatiilor si deciziilor populiste, care nu ajuta deloc la rezolvarea problemelor reale cu care se confrunta societatea, considera presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

PSD a inregistrat domeniul tuestieu.ro, dupa anuntul aparitiei noii carti a lui Klaus Iohannis

Domeniul tuestieu. ro a fost inregistrat, luni, de catre PSD, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis cu privire la lansarea cartii EU. Klaus Iohannis a publicat, luni, o imagine a cartii sale, pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )