Libnet.ro
UNICEF

19:32

Sotia lui Rica Raducanu este in continuare in stare grava la spital: E nenorocire mare

Playtech Playtech,
Sotia lui Rica Raducanu este in continuare in stare grava la spital: E nenorocire mare

Sotia lui Rica Raducanu se afla inca sub atenta privire a medicilor. Partenera fostului celebru fotbalist este internata in spital si se afla in stare grava. Ce declaratii a oferit sportivul despre evolutia starii de sanatate a acesteia? Sotia lui Rica Raducanu, inca in stare grava la spital Sotia fostului fotbalist a fost diagnosticata cu . continuă pe Playtech

Grupul Divertis, lovit de Covid-19. Actorul Toni Grecu, internat in stare grava la Terapie Intensiva

Inca un mare actor este infectat cu Covid-19 si se afla in stare grava la Terapie Intensiva. Toni Grecu este unul dintre fondatorii grupului umoristic Divertis, apreciat de milioane de romani. Artisul a dezvoltat o forma grava a bolii, iar in prezent se afla la Institutul Matei Bals. Cand a fost internat in spital Toni .

Daniel Bodnar, in stare grava la spital. Activistul de mediu a suferit un accident horror

Activistul de mediu, Daniel Bodnar, spun informatiile de ultima ora, ar fi suferit un accident rutier. Daniel Bodnar a aparut recent in presa, dupa ce ar fi descoperit mai mule nereguli in zona padurilor din Suceava. Daniel Bodnar implicat intr-un accident, dus de urgenta la spital Informatiile prezentate de Stirile PRO TV spun ca celebrul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )