Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ce a spus Raed Arafat despre redeschiderea restaurantelor. Sigur nu va fi pe placul patronilor

Playtech Playtech,
Ce a spus Raed Arafat despre redeschiderea restaurantelor. Sigur nu va fi pe placul patronilor

Criza economica generata de pandemie a pus in genunchi industria HoReCa din Romania. Dupa restrictiile impuse de autoritati, toate restaurantele, barurile si hotelurile au fost inchise, iar pierderile sunt de milioane de euro. Toti spera sa-si poata redeschide afacerile, dar Raed Arafat a facut un anunt care-i va nemultumii pe acestia. Raed Arafat, declaratii pentru . continuă pe Playtech

Raed Arafat, despre noua tulpina de COVID-19: Nu aduce simptome sau o boala mai grava, doar ca este mai contagioasa si aduce un numar mai mare de persoane infectate

Secretarul de Stat Raed Arafat a declarat vineri, referitor la cazurile de infectare cu noua tulpina de COVID-19 descoperite in Capitala, ca noua varianta de coronavirus nu aduce simptome mai grave, ci provoaca un.

Raed Arafat, despre relaxarea restrictiilor in Capitala: Daca se va observa ca incepe o crestere a incidentei in Bucuresti, masura poate sa fie automat inversata si sa fie inchis totul din nou (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat vineri, la finalul sedintei Comietetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta, ca decizia de relaxare a unor restrictii.

Arafat, despre imunitatea dupa vaccin: Dupa 6-8 luni, se pare ca e inca valabila Clar ca cei care se vaccineaza au sansa la vara sa mearga in alte tari fara conditionari de carantinare

Secretarul de stat Raed Arafat spune ca imunitatea, dupa vaccinare, dureaza pana la opt luni cel putin, acest lucru fiind demonstrat deja in urma monitorizarii persoanelor vaccinate, insa monitorizarea continua. Nimeni nu poate sa vina sa spuna cu certitudine ca imunitatea dureaza trei ani, pentru ca vaccinul nu exista de trei ani, a declarat Arafat.

De ce masurile de relaxare din Capitala intra in vigoare abia luni. Explicatia lui Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat, vineri, ca CMBSU a luat hotararea de a amana pentru luni redeschiderea restaurantelor, a cafenelelor si a salilor de spectacole din Bucuresti pentru a evita aglomeratia din zilele de weekend.

Raed Arafat, informatii excelente despre vaccinul anti-Covid-19. Cat timp dureaza, de fapt, imunitatea oferita de acesta

Raed Arafat vine cu vesti imbucuratoare despre vaccinul anti-Covid-19. Potrivit ultimelor studii efectuate, imunitatea oferita de ser dureaza cel putin sapte, opt luni. De asemenea, seful DSU explica ce se intampla cu persoanele vaccinate care fac parte din obiectul de studiu al oamneilor de stiinta si al medicilor. Raed Arafat, informatii de ultima ora despre .

Raed Arafat, adevarul despre varstnicii morti dupa vaccinarea anti-Covid-19. Cum s-a produs tragedia

Seful DSU a vorbit in cursul serii de luni despre cazul batranilor din Norvegia care au decedat la scurt timp dupa administrarea vaccinului anti-Covid. Raed Arafat a explicat in ce situatie se aflau si a mentionat ca nu exista o legatura clara intre efectele adverse ale vaccinului si cauza mortii acestora. Mai multi varstnici au .

Guvernul ia in calcul redeschiderea restaurantelor din Bucuresti. Conditia, anuntata de catre premierul Florin Citu

Dupa ce Bucurestiul a intrat in scenariul galben, Guvernul Romaniei ia in calcul redeschiderea restaurantelor din Capitala, la interior. Conditia este ca valoare de sub 3 infectari la mia de locuitori sa se.

Raed Arafat: Orice persoana vaccinata, pe langa ca se protejeaza, ea duce incet, incet la limitarea raspandirii virusului. Cu cat avem mai multi vaccinati, cu atat este mai bine (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a fost invitatul lui Tudor Musat, marti seara, pe B1 TV, context in care a facut mai multe precizari despre derularea campaniei.

ARAFAT, DESPRE IMUNITATEA DUPA VACCIN: Dupa 6-8 luni, se pare ca e inca valabila

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat spune ca imunitatea, dupa vaccinare, dureaza pana la opt luni cel putin, acest lucru fiind demonstrat deja in urma monitorizarii persoanelor vaccinate, insa monitorizarea continua. Nimeni nu poate sa vina sa spuna cu certitudine ca imunitatea dureaza trei ani, pentru ca vaccinul nu exista de trei ani, a declarat Arafat, conform News. ro.

Arafat, despre imunitatea data de vaccinare si pasaportul de imunizare: Sunt discutii la nivel european

Intr-o interventie la Digi 24, Raed Arafat a adresat unele dintre cele mai importante intrebari ale romanilor despre vaccinare: cat timp esti imun si ce beneficii ai. Secretarul de stat in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )