Libnet.ro
UNICEF

23:30

SUA anunta ca nu vor pleca din Irak. Care sunt planurile lui Donald Trump

Playtech Playtech,
SUA anunta ca nu vor pleca din Irak. Care sunt planurile lui Donald Trump

Statele Unite ale Americii nu vor parasi Irakul, desi a existat o cerere speciala efectuata de catre Bagdad. Donald Trump a facut cateva declaratii considerate controversate, pe marginea acestui subiect. Totul in conditiile in care America ar putea intra intr-un conflict si cu statul Iran. Asasinareageneralul iranian Qasem Soleimani a adus cu sine tensiuni politice . continuă pe Playtech

Mai multe avioane militare SUA au fost distruse in atacul cu rachete ce au vizat o baza din Irak

Mai multe avioane militare americane au fost distruse in cursul unui atac cu rachete care a vizat baza Al Asad din Irak, informeaza site-ul agentiei Tass, citand televiziuni locale, potrivit Mediafax.

Romania si-a retras militarii din Irak, dupa uciderea generalului iranian, la Bagdad, de catre SUA

Ministerul Apararii Nationale MApN) a anuntat retragerea din Irak a celor 14 militari romani care e.

DUPA ATACURILE DIN IRAK Pretul aurului a trecut de 1.600 de dolariuncie

Maxim istoric pe piata noastra: 218,2474 leigramul de aur Cotatia aurului a trecut ieri, pe piata externa, pragul de 1. 600 de dolari uncia, pentru prima oara in mai bine de sase ani, dupa atacurile lansate de Iran asupra unor tinte americane din Irak, ca raspuns la atacul SUA care l-a ucis saptamana trecuta pe comandantul iranian Qassem Soleimani.

Teheranul riposteaza dupa ucidere generalului Qasem Soleimani: Baze SUA din Irak, lovite de rachete iraniene (VIDEO)

Mai multe baze americane din Irak au fost tinta unor atacuri cu rachete. Cel putin 13 proiectile au lovit baza aeriana Ain Al-Asad si baza miliara din Erbil, din vestul Irakului. Teheranul a revendicat atacul si a .

Retragerea americana din Irak: Bagdadul confirma ca a primit o scrisoare semnata si foarte clara

Premierul demisionar irakian, Adel Abdel Mahdi, a confirmat marti ca a primit o scrisoare semnata, tradusa si foarte clara de la comandamentul american care anunta o retragere militara din Irak, in cadrul unei reuniuni a Consiliului de ministri, transmisa de televiziunea de stat, scrie AFP.

Iranul a atacat cu rachete balistice bazele militare americane din Irak. Donald Trump a facut acum anuntul

Iranul a atacat doua baze in Irak, care adapostesc trupe americane cu rachete miercuri dimineata, au informat presa oficiala iraniana si oficialii americani. Astfel s-a demarat ceea ce Teheranul promisese a fi represalii pentru uciderea unui comandant iranian de top. Iranul a atacat cu rachete balistice bazele militare americane din Irak Razbunarea Garzilor Revolutionare a .

Momentul in care Iranul a lansat o ploaie de obuze catre bazele americane din Irak. Tirul, imprecis dar spectaculos (VIDEO)

In noaptea dintre marti spre miercuri, Iranul a efectuat un atac cu rachete asupra mai multor baze aeriene americane din Irak, in replica pentru uciderea generalului iranian Qasem Soleimani. Pagubele si victimele.

Canada monitorizeaza situatia din Irak dupa atacul iranian cu rachete

Canada a anuntat ca monitorizeaza situatia din Irak dupa atacul iranian cu rachete, in conditiile in care deja anuntase transferul temporar a 500 de militari din Irak in Kuweit, din motive de securitate.

Retragerea americana din Irak: unde, cand si cum?

Anuntul dezmintit al unei retrageri a trupelor americane din Irak a starnit confuzie in ceea ce priveste strategia militara a Statelor Unite in aceasta tara. Un singur lucru este sigur, dupa confuzia de luni seara legata de o scrisoare trimisa irakienilor si care apoi a fost prezentata drept un draft: optiunea unei plecari a americanilor, care s-au mai retras si in 2011, dupa opt ani de ocupatie, este pe masa, scrie AFP.

Militari romani din Irak, relocati. Klaus Iohannis: Situatia aceasta ne priveste

O parte dintre militarii romani din Irak au fost relocati, in urma conflictului in crestere din zona, din motive de securitate. Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Bavaria: Situatia aceasta ne priveste. Militari romani din Irak, relocati Potrivit datelor oferite de Statul Major al Apararii, 10 militari romani se afla in misiune in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )