Libnet.ro
UNICEF

09:45

Tatal Alexandrei Macesanu crede ca fiica lui inca este in viata: Sa o lase la o margine de drum, dar sa vina acasa!

Playtech Playtech,
Tatal Alexandrei Macesanu crede ca fiica lui inca este in viata: Sa o lase la o margine de drum, dar sa vina acasa!

Tatal Alexandrei Macesanu a facut primele declaratii de la disparitia fiicei sale. in ciuda faptului ca la audieri Gheorghe Dinca a declarat ca a omorat-o pe Alexandra, Nelu Macesanu pastreaza in suflet speranta ca fiica lui este vie. Avand in vedere acest lucru, el a lansat un apel disperat. Tatal Alexandrei Macesanu, mesaj disperat Ioan . continuă pe Playtech

Tatal Alexandrei Macesanu, declaratie cutremuratoare: Sufletul meu crede ca traieste

Tatal Alexandrei Macesanu, fata din Caracal pe care ar fi ucis-o Gheorghe Dinca, considera ca fata lui ar putea fi inca in viata. in afara de ce ne-au aratat noua, lantisorul si inelele si un ce.

Tatal Alexandrei Macesanu: M-au chemat sa ii recunosc vocea din apelul la 112 seara, la ora 11 si ceva. La primele adrese eu am spart usile

Tatal Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani care se presupune ca a fost ucisa de Gheorghe Dinca, a povestit, intr-un interviu pentru Antena 3, ca a fost chemat sa recunoasca vocea fiicei sale din apelul la 112 la aproximativ 12 ore de cand acesta a fost facut, seara, la ora 11 si ceva, iar la ora 2. 00 l-au trimis acasa sa faca dus si sa se intoarca vineri dimineata la ora 5. 00, fara sa ii spuna ca au identificat casa in care s-ar afla fiica sa.

Tatal Alexandrei Macesanu, declaratie cutremuratoare: Sufletul meu cred ca traieste

Tatal Alexandrei Macesanu, fata din Caracal pe care ar fi ucis-o Gheorghe Dinca, considera ca fata lui ar putea fi inca in viata. in afara de ce ne-au aratat noua, lantisorul si inelele si un ce.

Tatal Alexandrei Macesanu, apel induiosator: S-o aduca, s-o lase la o margine, nu ne mai intereseaza cine a facut asta!

Dupa mai bine de o saptamana de tacere, tatal Alexandrei Macesanu, fata disparuta la Caracal pe 24 iulie 2019, a facut joi-seara un apel, aparand in fata jurnalistilor.

Mesajul lui Ioan Macesanu, tatal Alexandrei, pentru Gheorghe Dinca

Ioan Macesanu, tatal Alexandrei Macesanu, a spus, intr-o declaratie de presa, ca are incredere ca fiica sa este inca in viata. intrebat ce i-ar transmite lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in.

Tatal Alexandrei: Fac un apel. Cine a luat-o sa o aduca acasa si voi ierta tot

Tatal Alexandrei Macesanu a spus ca are incredere ca fiica sa este in viata . Barbatul a facut apel la cine a luat-o sa o aduca acasa si va ierta tot. Vreau sa le multumesc tuturor celor.

Furie, lacrimi si speranta pentru tatal Alexandrei: Nu mi-am pierdut increderea! Cred ca ea este in viata si abia astept sa o revad!

Mihai Gadea, fata in fata cu familia Alexandrei Macesanu. in premiera nationala, membrii familiei Alexandrei vorbesc public despre drama prin care trec. Nu ratati Sinteza zilei! Astazi, de la.

Scrisoare cutremuratoare primta de parintii Alexandrei Macesanu: Au implorat sa primeasca ajutorul si au avut speranta ca le va salva cineva

Mama si tatal Alexandrei Macesanu au primit o scrisoare infioratoare care a fost facuta publica. Scrisoarea vine din partea mamei uneia dintre artistele, care si-au pierdut viata in urma incendiului izbucnit.

Tatal Alexandrei: Fac apel catre cei care au luat-o, sa o aduca, sa ne putem relua viata

Tatal Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani care se presupune ca a fost ucisa de Gheorghe Dinca, a ies.

Tatal Alexandrei confirma ca el a spart usile la doua perchezitii: Poate am fugit mai repede Visul Alexandrei era sa devina politista Nu ma intereseaza cine a luat-o, daca o aduce

Ioan Macesanu, tatal Alexandrei, a confirmat, la Antena 3, ca el a spart usile la perchezitiile la doua adrese la care mersese cu politistii dupa apelurile fiicei sale la 112. Ulterior, Ioan Macesanu a facut un apel, din fata politiei din Caracal, exprimandu-si speranta ca fata e in viata. Nu ma intereseaza cine a luat-o, daca o aduce, a spus el. EXCLUSIV Criminolog italian analizeaza apelurile Alexandrei la 112: O fata de 15 ani, rapita, violata si batuta e tratata cu o raceala dezarmanta Fetei i-a fost frica din primul moment ca nu va fi ajutataStenogramele apelurilor Alexandrei la 112, publicate de Cumpanasu. Politist: Nu pot sa stau in telefon domnisoara ca avem si alte apeluri, ramaneti acolo ca vine echipajul de politie, negresit va veni, da, doua-trei minute, ce naiba?Mesajul tatalui Alexandrei pentru Gheorghe Dinca: Sa arda in iad daca a facut asa ceva. Daca n-a facut, Dumnezeu sa-l aiba in paza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )