Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toni Grecu, primele declaratii despre covid-19. Prin ce chin trece artistul in spital

Playtech Playtech,
Toni Grecu, primele declaratii despre covid-19. Prin ce chin trece artistul in spital

Toni Grecu a fost internat sambata la spitalul Matei Bals dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Umoristul de la Divertis a facut primele declaratii despre starea sa de sanatate. Toni Grecu, declaratii din spital despre infectarea cu COVID-19:Numai de ras nu mi-a ars Toni Grecu se lupta de cateva zile cu noul virus. continuă pe Playtech

Sotia lui Toni Grecu, adevarul despre starea de sanatate a acestuia dupa ce a fost infectat cu COVID

Cristina Grecu, sotia lui Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, a oferit declaratii cu privire la starea de sanatate a sotului ei si la modul in care au debutat simptomele acestuia.

Grupul Divertis, lovit de Covid-19. Actorul Toni Grecu, internat in stare grava la Terapie Intensiva

Inca un mare actor este infectat cu Covid-19 si se afla in stare grava la Terapie Intensiva. Toni Grecu este unul dintre fondatorii grupului umoristic Divertis, apreciat de milioane de romani. Artisul a dezvoltat o forma grava a bolii, iar in prezent se afla la Institutul Matei Bals. Cand a fost internat in spital Toni .

Toni Grecu, internat cu Covid-19: Nu am fost si nici nu sunt la ATI

Toni Grecu, unul dintre cei trei fondatori ai grupului Divertis, a fost internat dupa ce s-a infectat cu Covid-19, scrie paginademedia. ro. Acesta a dezmintit insa informatia difuzata initial de mai multe site-uri de stiri, potrivit careia ar fi internat la ATI, precizand: Nu e o forma usoara, cert, dar nici ca in stirea initiala.

Toni Grecu, fondatorul Divertis a fost diagnosticat cu COVID-19. Care este starea de sanatate a actorului, internat la Matei Bals

Toni Grecu, unul dintre cei trei fondatori ai grupului Divertis a fost diagnosticat cu COVID-19 si se afla internat la Institutul Matei Bals din Capitala. Starea sa de sanatate este una buna si este atent.

Toni Grecu, bolnav de COVID-19. Care este starea umoristului de la Divertis

Toni Grecu este infectat cu SARS-CoV-2 si se afla internat la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, din Capitala.

Toni Grecu, internat in stare grava la Terapie Intensiva dupa ce s-a infectat cu COVID-19

Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului Divertis, este internat la Terapie Intensiva, dupa ce s-a infectat cu SARS CoV-2.

Israel ofera primele informatii despre modul in care functioneaza vaccinul anti-Covid

Corpurile medicale din Israel ofera primele informatii despre modul in care functioneaza vaccinul, relateaza inews. co. uk.

Primele informatii despre noua mutatie de coronavirus: cat e de periculoasa tulpina din Africa de Sud

In aceeasi perioada in care o tulpina de coronavirus din Marea Britanie a inceput sa faca ravagii la nivel global, a ajuns online primele detalii despre o mutatie din Africa de Sud. Acum, se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )