Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ultima ora: castigatorul de la Puterea Dragostei, accident teribil. Eram plin de sticla. Pe mine m-au acuzat

Playtech Playtech,
Ultima ora: castigatorul de la Puterea Dragostei, accident teribil. Eram plin de sticla. Pe mine m-au acuzat

Bogdan Mocanu a trecut prin clipe de groaza in cursul serii trecute. Acesta s-a trezit intr-un incident rutier fara sa-si dea seama. Cum s-a petrecut totul, care este starea sa de sanatate si care sunt primele declaratii ale tanarului despre cei i s-a intamplat? Bogdan Mocanu, accident rutier la Mamaia Cunoscutul castigator al sezonului cu . continuă pe Playtech

Cine sunt cei patru mari finalisti de la Puterea Dragostei. Emisiunea de la Kanal D i-a schimbat total

In ultima emisiune prezentata de Andreea Mantea, Puterea Dragostei , de la Kanal D, a avut loc nominalizarea concurentilor pentru marea finala de astazi,26 iulie. Cei patru finalisti a caror viata s-a schimbat radical dupa toata aceasta perioada petrecuta aici, de-abia asteapta sa castige suma pusa in joc. Cine sunt cei patru mari finalisti de .

Cati bani au luat castigatorii de la Puterea Dragostei, sezon 2. Pleaca acasa oameni bogati

S-au aflat in sfarsit castigatorii celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei! Cu cati bani au plecat acasa cei doi tineri? Bucuria a fost mare pentru fanii lor. Puterea Dragostei, sezon 2: Cu cati bani au plecat acasa cei doi tineri? Sezonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei a luat sfarsit! Cei doi norocosi sunt .

Cine sunt, de fapt, Bianca si Livian, castigatorii de la Puterea Dragostei sezonul 2. Ce secrete ascund

Bianca si Livian sunt de departe cele mai cunoscute personaje din cele doua sezoane ale emiunii. Cine sunt, de fapt, cei doi tineri care au castigat finala de la Puterea Dragostei sezonul 2? Puterea Dragostei, sezon 2: Cine sunt Bianca si Livian? Fostii iubiti au socat de-a lungul emisiunii cu contrele, despartirile si impacarile lor .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 26 iulie. Finala: cum s-a dat lupta intre concurenti

Astazi, duminica 26 iulie 2020 va avea loc Marea Finala a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D. Fanii acestei emisiuni matrimoniale asteapta cu sufletul la gura sa vada cine va castiga sezonul 2 al reality show-ului. Care este cuplul castigator de la Puterea Dragostei sezonul 2 Batalia cuplurilor. UPDATE: Cel mai putin votat de .

Cum se comporta, de fapt, Andreea Mantea la Puterea Dragostei. Dezvaluirile unui concurent

Andreea Mantea a fost data de gol de unul din concurentii de la Puterea Dragostei! Cum se comporta cunoscuta prezentatoare de televiziune in spatele camerelor de luat vederi? Andreea Mantea, data de gol de un concurent! Cum se comporta la Puterea Dragostei Andreea Mantea a anuntat deja de saptamani bune ca urmeaza sa renunte la .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 25 iulie

Au mai ramas cateva zile pana la Marea Finala, a sezonului doi al emisiunii matrimoniale de la Kanal D, Puterea Dragostei. Acesta va avea loc, duminica 26 iulie 2020. Urmariti editia de astazi, sambata 25 iulie 2020, pentru a vedea ce rasturnari de situatie au mai aparut. Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D .

Cine a castigat Puterea Dragostei 2020 Sezonul 2. Surpriza totala dupa voturi

Astazi, 26 iulie, va avea loc Marea Finala Puterea Dragostei, la Kanal D si deja stim care sunt finalistii sezonului doi. Marele premiu pus in joc este de 10. 000 de euro si toti patru concurentii din finala de-abia asteapta sa vada cine castiga, sau se stie deja cine va pleca acasa cu banii si partenerul .

Ce a facut noua prezentatoare de la Puterea Dragostei. Sefii plang deja dupa Andreea Mantea

Nici bine nu s-a asezat in scaunul lasat vacant de Andreea Mantea, caci frumoasa prezentatoare a noului sezon Puterea Dragostei, Cristina Mihaela Dorobantu, era cat pe-aci sa rateze filmarile. Aceasta s-a ratacit in Istanbul, dupa ce a ales sa se abata putin de la drum. Povestea pe larg, in cele ce urmeaza. Cristina Mihaela erala .

Cristina Dorobantu, peripetii in Turcia. Prin ce experienta neplacuta a trecut noua prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei

Cristina Mihaela Dorobantu a ajuns deja in Instambul pentru filmarile noului sezon de la Puterea Dragostei, difuzat pe Kanal D. Noua prezentatoare nu este inca foarte familiarizata cu orasul, asa ca s-a.

Motivul real pentru care Andreea Mantea a plecat de la Puterea Dragostei. Are legatura cu iubitul ei

Andreea Mantea a povestit intr-o emisiune TV ca motivul pentru care a ales sa nu mai prezinte Puterea Dragostei este bunastarea fiului ei, dar si pentru ca are lucruri de facut pe care nu le putea realiza i.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )