Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste de ultima ora despre starea lui Michael Schumacher. Fostul pilot de Formula 1 se uita la TV

Playtech Playtech,
Veste de ultima ora despre starea lui Michael Schumacher. Fostul pilot de Formula 1 se uita la TV

Michael Schumacher se simte mai bine! Starea de sanatate a iubitului fost pilot se pare ca se imbunatateste. Iata primele declaratii despre starea in care se afla acum Schumacher! Starea de sanatate a lui Michael Schumacher s-a imbunatatit! Jean Todt a oferit noile vesti despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Fanii germanului au . continuă pe Playtech

Vesti de ULTIMA ORA despre MIHAI CONSTANTINESCU! Asta da MINUNE! Rudele si-au facut CRUCE cand au ajuns in SALON

Celebrul cantaret Mihai Constantinescu se afla in continuare internat la Spitalul Floreasca, din Capitala, pe sectia de Terapie intensiva. Sotia sa insa a dat o veste incurajatoare. Ea sugerat ca starea de.

Jean Todt: Am urmarit cursa cu Michael Schumacher

Dupa luni bune in care nu s-a mai aflat nimic despre starea de sanatate a fostului pilot Michael Schumacher, presedintele FIA Jean Todt apare cu o informatie de ultima ora.

Jean Todt, noutati despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher

Presedintele Federatiei Internationale de Automobilism, Jean Todt, este una dintre putinele persoane care face precizari despre starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, aflat in convalescenta dupa un grav accident suferit la schi, in decembrie 2013.

Vesti EXTRAORDINARE starea de sanatate a lui Michael Schumacher: Am vazut cursa impreuna, in locuinta lui din Elvetia

Presedintele Federatiei Internationale de Automobilism, Jean Todt, face noi declaratii despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Sunt intodeauna atent cu astfel de declaratii, dar este adevarat.

Rasturnare de situatie in cazul lui Michael Schumacher. Anuntul facut de presa din toata lumea: Da, e adevarat!

Jean Todt, fostul sef al lui Michael Schumacher de la , anunta ca fostul mare pilot este pe maini bune, iar cei doi urmaresc Formula 1 impreuna la televizor. Sunt mereu atent cu ceea ce spun, dar.

Cazul Caracal |Anunt de ultima ora de la anchetatori: de la cine provin ramasitele umane gasite in casa groazei

Anchetatorii au venit cu detalii despre ramasitele umane gasite in casa groazei din Caracal. Au fost analizate probele ADN, iar concluziile au fost prezentate duminica. Anchetatorii au confirmat faptul ca oasele gasite in gospodaria lui Gheorghe Dinca sunt umane. De asemenea, primele rezultate indica faptul ca bucatile de haine, bijuteriile si firele de par apartin .

Reactie de ultima ora a premierului Dancila in cazul Caracal: ce se pregateste la Guvern

Premierul Viorica Dancila a sustinut, sambata, o declaratie de presa in care a vorbit despre crima oribila din Caracal. Sefa Guvernului a anuntat ca ar putea fi organizat un referendum pentru inasprirea drastica a pedepselor pentru crima, viol si pedofilie. PSD, partidul care in ultimii doi ani a incercat si a si reusit sa mutileze .

ULTIMA ORA Criminalul din Caracal si-a recunoscut ambele crime: ce detalii a oferit Gheorghe Dinca

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut ambele crime. Anuntul a fost facut duminica de avocatul acestuia, care a precizat ca barbatul a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua adolescente, Alexandra si Luiza, date disparute. Gheorghe Dinca a recunoscut ca a comis cele doua crime. Barbatul in varsta de 66 de ani a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )